Orice apropiere dintre doi oameni începe cu multe speranțe, însă acum vom vedea cum și de ce își pierd bărbații interesul într-o relație, în funcție de zodie. Fiecare promisiune vine la pachet cu multe alte idei pe care uneori nici nu le băgăm în seamă. Cu toate acestea, tot ceea ce ne face la început să simțim fluturi în stomac, ulterior ne poate îmbolnăvi. Cu timpul și prioritățile se cam schimbă.

Fiecare partener își caută scopuri mărețe în viață și adesea evită să vorbească despre acestea, atunci când este într-o relație. De cele mai multe ori, nu ne mai simțim atât de iubite/ți ca la început și nu ne dăm seama cum exactitate care este problema reală. Orice lucru mărunt poate servi drept cauză pentru probleme. Ne punem întrebări în legătură cu sentimentele noastre și ne întrebăm cum și de ce își pierd bărbații interesul într-o relație.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie
Dacă vrei să știi cum și de ce își pierd bărbații interesul într-o relație, în funcție de zodie, află că nativul Berbec își caută doar aventuri și provocări. Atunci când începi cu gânduri serioase de viitor, acesta dispare din peisaj.

Nu-și mai dorește să comunice cu tine și o arată destul de clar. Va trebui să-l convingi pe el că trebuie să lupte pentru tine. În caz contrar, îl vei pierde. Ajută dacă știe că trebuie să treacă prin probe împreună cu alți bărbați, arată Purewow.com.

Taur: 20 aprilie – 20 mai
Bărbatul Taur este recunoscut pentru loialitatea sa. Atunci când vine vorba despre relații este întotdeauna dedicat și implicat. Se întâmplă foarte rar ca un astfel de nativ să își dorească despărțirea. Dacă totuși se gândește la această situație, este vorba despre ceva important și dramatic.Cu siguranță ai creat o situație fără precedent peste care nu poate să treacă. Sau, de ce nu, ți-ai schimbat caracterul peste noapte. Trebuie să știi că acest semn zodiacal își pierde interesul din cauza a ceea ce tu ai făcut.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie
Bărbatul Gemeni va fi intelectualul într-o relație. Va pleca întotdeauna în căutarea unei femei care îi stârnește gândirea logică. Își dorește conversații interminabile pe o gamă largă de subiecte. Acest nativ va fi interesat întotdeauna de reprezentantele sexului frumos ce prezintă un mister.

Își vor imagina că au de asamblat un puzzle și astfel totul va începe pentru ei. Dacă îl menții întotdeauna la un nivel ridicat de stimulare intelectuală, cu siguranță nu îl vei pierde. Atunci când ajungi să îți pierzi interesul pentru tot ceea ce îl interesează, acesta pleacă. Va încerca să găsească opțiuni viabile în acest sens.

Rac: 22 iunie – 22 iulie
Pentru a ști cum și de ce își pierd bărbații interesul într-o relație, în funcție de zodie, trebuie să ne uităm cu atenție la nativul Rac. Cel mai probabil atunci când se îndrăgostește este pentru că simte cu adevărat fluturi în stomac.

Sunt parteneri foarte loiali ce investesc timp și suflet într-o relație. Dacă se îndepărtează de tine, înseamnă că ai făcut ceva ce i-a rănit. Nu își dorește să te părăsească, dar nu poate trăi nici cu durere. Te va iubi și după ce i-ai greșit, însă nu se va mai întoarce la tine.

Leu: 23 iulie – 22 august
Va trebui să ai foarte multă răbdare dacă îți dorești o relație cu un nativ Leu. Acest bărbat caută întotdeauna validare. Poate fi ușor nesigur pe propriile forțe și caută în tine puterea de a merge mai departe.

Dacă nu îi poți umple golul din viață, va înceta să te iubească în fiecare zi puțin câte puțin. Trebuie să îl asiguri întotdeauna de dragostea pe care i-o poți oferi. În caz contrar, îl vei pierde. Poate fi puțin egoist, însă dacă îl iubești, vei trece peste aceste defecte, arată Yourtango.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie
Bărbații Fecioară sunt duri. Este aproape imposibil să-i faci pe plac unui astfel de nativ. Acesta caută întotdeauna ceva ce nu există și anume perfecțiunea. Nu poți fi cu adevărat perfect niciodată. Nimeni nu poate. Cu toate acestea, un astfel de semn zodiacal nu poate fi oprit din visare. Dacă ajungeți să formați un cuplu, este pentru că și-a regăsit drumul pe pământ și nu mai este cu capul în nori. Dacă se desparte de tine, trebuie să știi că nu este din vina ta. Nimeni nu poate trăi cu o astfel de persoană.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie
Un bărbat Balanță își dorește întotdeauna o parteneră tenace și plină de viață. Dacă ești familiarizată cu detalii despre artă și frumos, atunci cu siguranță va intra în vorbă cu tine.

Un astfel de nativ își dorește o relație serioasă alături de o femeie matură. Dacă te simți mai mult obiectivă și cu picioarele pe pământ, află că acesta își va pierde ușor interesul. Nu îți face griji, mai există mulți alți bărbați din care să alegi!

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie
Un bărbat Scorpion este foarte preocupat de propriile sentimente. Este preocupat de fiecare lucru mărunt ce îi atrage atenția. Nu trebuie să fie neapărat o femeie, poate fi și o carte bună sau un film premiat. Dacă ajunge să fie pasionat, atunci merge până la capăt. Singura problemă este că își dorește același nivel de pasiune și din partea partenerei de viață. Dacă simte că nu îi dăruiește aceeași atenție, probabil te va părăsi.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie
Dacă nu ești amuzantă, spontană și creativă, atunci cu siguranță bărbatul Săgetător își va pierde interesul. Un astfel de nativ este întotdeauna în căutarea de noi stimuli și dacă nu vii cu ceva nou în viața lui, atunci te va părăsi. De asemenea, relațiile serioase îl sperie și probabil nu te va suna a doua zi după ce v-ați întâlnit dacă simte cea mai mică urmă de disperare.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie
Singurul motiv pentru care un nativ Capricorn se va despărți de tine este dacă îl pui să aleagă între relație și muncă. Un astfel de bărbat este muncitor și orientat către planuri profesionale de lungă durată.

Are o viziune aparte și nu va lăsa pe nimeni să-i stea în cale, nici măcar unei femei. Dacă vrei să fii sigură că totul merge bine în relația voastră, atunci încearcă să-i oferi o mână de ajutor.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie
Dacă vrei să știi cum și de ce își pierd bărbații interesul într-o relație, în funcție de zodie, află că nativul Vărsător va respinge imediat femeia care se arată mult prea doritoare. Un astfel de semn zodiacal își apreciază solitudinea.

Nu apreciază atunci când femeile nu țin cont de limitele pe care le impune încă de la început. Apreciază de asemenea individualitatea și nu este capabil să-și dezvăluie fiecare aspect din viață chiar dacă sunteți într-o relație.

Pești: 19 februarie – 20 martie
Nativii Pești se tem de confruntări, indiferent de natura lor. Un astfel de bărbat va fugi în loc să comunice. Va face tot ce-i va sta în putere pentru a evita conflicte, chiar dacă va trebui să se despartă de tine. Preferă să nu te aibă în viața lui decât să lucreze la anumite argumente pe care apoi va trebui să ți le prezinte.

Distribuie articolul: