Cum se face sosul pentru pizza, de fapt. Secretul știut doar de italieni pentru un gust senzațional

-
Cristina Botnarevschi
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2023/07/DFDAC033-1BD9-448A-8566-EE5AF6F9C3E8.webp
420
236
Articole recomandate
- prev
- next
Pizza Capriciosa. Se face ușor și e mai bună decât cea de la restaurant!
-
EA.md
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/07/pizza-capriciosa-1-1085x720.jpg
800
531
Cu siguranță ai gustat-o și ți-a plăcut. Venim cu o rețetă ușoară de pizza care este mai gustoasă și mai ieftină decât cea cumpărată.
Ingrediente:
Pentru blat:
300 g făi...
TEST. Alege un topping de pizza și îți spunem ce personalitate ai!
-
Cristina Botnarevschi
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2023/06/E00E1D90-2410-470A-98E9-C0762847401B.webp
500
334
Cui nu-i place pizza?! E probabil mâncarea preferată a celor mai mulți oameni. Originară din Italia, este consumată în orice parte de lume și, pe unde a ajuns, a asimilat cultura g...
Gheorghe Ispir a revenit din Roma și a deschis o pizzerie: „Ei au adus o bucată de Italia la noi” (Video)
-
EA.md
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2021/11/pizza-gheoghe-1280x718.jpg
800
449
După ce a lucrat mai mulți ani la Roma, tânărul Gheorghe Ispir, a revenit acasă să-și construiască un viitor pe meleagurile natale. Cu ceva timp în urmă și-a deschis o pizzerie în ...