Dacă ești adepta unui stil vestimentar mai îndrăzneț și îți place să faci combinații interesante, puloverul oversize nu trebuie să lipsească din garderoba ta în acest sezon. Versatil, comod, potrivit oricărui tip de siluetă, reușind să ascundă micile imperfecțiuni, acesta te va ajuta să creezi diverse outfit-uri. Află, în continuare, cum să porți această piesă și ce combinații corecte să faci!

Alege puloverul potrivit

Deși există o mulțime de pulovere de tip oversize, nu toate vor arăta la fel de bine. Dacă nu ai o siluetă înaltă, atunci este posibil ca un asemenea model să nu te avantajeze. În acest caz, îți recomandăm să alegi piesa vestimentară care nu depășește zona șoldurilor, și, pentru un plus de stil, ai putea să bagi partea din față a puloverului în pantaloni, scrie dana.ro.

Poartă puloverul oversize cu o curea în talie

Atunci când ai un pulover mult prea mare, lung, voluminos sau orice înseamnă oversize, poți apela la un truc foarte simplu, dar cu un efect vizibil. Pune-ți o curea în talie, peste pulover. Ai grijă să nu o strângi prea tare, dar suficient cât să creezi un aspect interesant. Vei obține o ținută călduroasă, feminină și modernă.

Alege pantalonii potriviți

Un pulover oversize nu poate fi purtat cu orice tip de blugi sau pantaloni. Această piesă vestimentară oferă foarte mult volum în partea de sus a corpului și ar fi ideal ca în partea de jos să alegi pantaloni care urmăresc linia piciorului. Cea mai bună variantă pentru care poți opta în acest sezon sunt cei de culoare închisă care imită pielea. Desigur, la fel de bine vor arăta și blugii, mai ales dacă aceștia au un model conic și simplu. Este în regulă să porți puloverul oversize și cu pantaloni de tipul mom jeans, dacă silueta îți permite acest lucru. Evită, în schimb, pantalonii cu diferite imprimeuri și aplicații care vor adăuga automat volum.

Distribuie articolul: