Sezonul estival va aduce multă culoare, iar acest aspect nu face excepție nici atunci când este vorba despre garderobă! Unul dintre cele mai îndrăgite imprimeuri ale sezonului este cel cu multă culoare, fără linii bine conturate și care îți lasă mai mereu imaginația activă, iată cum să-l porți!

Astăzi, mulțumită nostalgiei după moda anilor 90, vestimentația decorată cu tehnica tie-dye vor fi primele pe lista preferințelor pentru sezonul estival. Prin urmare, dacă mergi la cumpărături, nu ezita să-i acorzi o atenție sporită acestei tendințe.

Tricoul în stil tie-dye –  cel mai popular și versatil obiect al sezonului. Designerii nu ne oferă combinații complicate, dimpotrivă: sfatul lor este să  purtăm topuri de model tie-dye cu primele lucruri care ne vin la îndemână, cum ar fi blugi sau pantaloni scurți.

O altă modalitatea de a implementa acest stil și în garderoba ta este de a îmbina stilul feminin cu cel masculin. Vezi în poze cât de stilate pot fi combinațiile!

Lucrurile din tehnica tai-dai pot fi potrivite chiar și la birou. Dacă nu ai un cod strict de îmbrăcăminte, atunci cămășile cu decorate cu această tehnică te vor ajuta să creezi o imagine spectaculoasă pentru lucru. Reține: cu cât sunt mai variate detaliile cu care îți completezi ținuta, cu atât mai interesant va fi rezultatul.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: