Reguli de etichetă pe care trebuie să le știi când mănânci carne la restaurant

-
EA.md
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2019/05/Meat_products_Pepper_481346_2880x1800-1152x720.jpg
800
500
Articole recomandate
- prev
- next
Piept de pui cu oțet balsamic, servit pe pat de orez
-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2019/07/shutterstock-piept.jpg
800
533
Oţetul balsamic a pătruns puternic şi pe piaţa românească, înlocuindu-l în multe dintre reţete pe cel de vin sau de mere. Originar din Modena, Italia, reţeta lui a fost mult timp s...
Câteva reguli de etichetă atunci când primești sau faci un cadou
-
EA.md
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/12/cadou.jpg
800
400
Cadourile reprezintă o modalitate prin care demonstrăm celor din jurul nostru cât de mult îi apreciem și ținem la ei. Nu contează dacă acestea sunt scumpe sau nu, contează să fie d...
Care este secretul de preparare al celui mai suculent steak de vită
-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2016/11/5D4B9961-1024x576.jpg
800
450
Ingrediente:
2 steak-uri de vită
Lime
Unt
Rozmarin
Sare și piper negru
Mod de preparare:
1. Condimentează cotletul de vită cu sare și piper, apoi stropește-l cu puțin ul...