Nu este primul an în care această piesă vestimentară este în vogă. Dar acum, chiar dacă ai purtat-o câteva sezoane în urmă, aceasta poate fi asortată așa, încât să-i dai un suflu nou ținutei. Iată câteva exemple.

Rochia-cămașă este foarte versatilă și poate fi asortată în diverse moduri așa încât să o poți purta la birou, la plimbările în aer liber și de ce nu, într-o ținută romantică la întâlnire cu partenerul.

Cum să o porți:

Ca pe o rochie! Poți să-i adaugi o centură sau un cordon în talie.

Cu blugi – închide doar câțiva nasturi din partea de sus și lasă se se vadă bine jeanșii. Poți îmbrăca un top sau un maieu pe dedesubt și să nu prinzi deloc nasturii.

Înlocuiește blugii cu fustă, pantaloni obișnuiți sau pantaloni scurți de vară.

Dacă dorești o stilizare mai puțin obișnuită, poți opta pentru o ținută în straturi: pantaloni cu jachetă sau vestă, deasupra rochiei. De asemenea, poți cu încredere îmbrăca geaca din piele  dacă e mai răcoare afară.

Poți purta încă o rochie! Da, ușor! Îmbracă o rochie-furou pe dedesubt, ideal ar fi să fie satinată, pentru un contrast interesant al strălucirii mătasei și a nuanței matte a rochiei-cămașă.

Ce ține de încălțăminte sunt o mulțime de variante actuale: încălțămintea sport, pantofi, sandale, botine și chiar cizme (pentru sezonul mai rece).


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

Sursa: Instagram