Camera de living sau camera de zi reprezintă spațiul esențial de recreere într-un apartament. Acolo petreci serile de familie sau îți găzduiești prietenii la discuții savuroase. Te odihnești și te lipsești de grijile de-afară sau le rezolvi pe cele din interiorul casei.

Proprietatea cheie a unei camere de zi este confortul. De aceea, mobila de living necesită a fi selectată și aranjată cu grijă și gust. 

Gândește și măsoară!

În primul rând sunt necesari pașii tehnici de coordonare. Trebuie măsurată camera pentru a-i defini avantajele arhitecturale. Fiecare idee ce privește posibilul mobilier pentru living necesită a fi trecută pe hârtie pentru a stabili măsurile potrivite ale pieselor de mobilier. Mulțimea de idei este binevenită, iar odată ce ajung a fi transpuse pe foaie putem alege varianta perfectă și porni în căutarea mobilei.

Gândește și focalizează!

Deși nu putem subestima importanța cromaticii în camera de living, alegerea culorilor rămâne capriciul locatarilor, care poate fi criticată doar la un nivel subiectiv. Mai important însă se remarcă atmosfera și comoditatea. O cameră de living are nevoie de un punct focalizator. Articolul alfa în jurul căruia se potrivesc celelalte detalii. Acesta poate fi un cămin, un televizor cu diagonală impunătoare, un geam de dimensiuni mari sau un set living organizat cu gust. 

Libertate și Confort!

Camera de zi e în primul rând un spațiu al întrunirilor serale cu oamenii dragi. Mobilierul unui living trebuie amenajat astfel încât părtașii la discuții să poată comunica lejer, fără a fi nevoiți să întoarcă capul sau să ia poziții incomode unul față de altul. Se recomandă plasarea articolelor de mobilier aproape unul de altul, însă nu în abuz. Ne focusăm și în jurul păstrării unui spațiu suficient pentru a te putea mișca liber prin living. Se evită lipirea mobilei de pereții camerei (o greșeală foarte des întâlnită). Un living cu spațiu între mobilă și pereți conferă o atmosferă liberă, proaspătă, fără limite. Plus la asta ar fi chiar “păcat” să achiziționezi niște fotolii moderne, tapițate pe întreaga suprafață și să le ascunzi spatele alipindu-le de un perete.

Esențialul!

Bugetul, calitatea și stilul rămân ramuri esențiale pentru achiziționarea noului mobilier. Vestea bună e că aceste valori nu-ți mai creează nervi. La Bellona – magazin de mobilă din Chișinău, poți găsi prețuri pentru bugete mici și mari,  seturi pentru living calitative și moderne.  Se poate opta pentru ceva clasic, cum ar fi setul Alegro ce conține un fotoliu și două canapele distinse, conferind formalitate interiorului. Sau poți alege un set Martin, cu un colțar practic și un fotoliu bine combinat. Cele două se vor manifesta pe un vector casual perfect pentru a uita de rutină. 

Astea sunt doar două exemple pentru viitoarea ta mobilă de living. Celelalte le găsești online pe bellona.md, unde spre comoditatea clientului pot fi descoperite și dimensiunile articolelor de mobilier. Rămâne doar să alegi și să investești sigur în confortul propriu, creând un living cu mobilierul potrivit casei tale.

Distribuie articolul: