Casa fiecăruia dintre noi este paradisul nostru privat, un loc ce semnifică liniștea și pacea sufletească, iar pentru a menține această atmosferă, trebuie să avem grijă ca mobilierul ales să fie unul pe măsură.

Dormitorul este una din cele mai importante încăperi din fiecare casă, e spațiul relaxării supreme, al odihnei și al zen-ului neîntrerupt – așa că și amenajarea trebuie să fie una în care să poți sta în tihnă. Tocmai de asta e atât de important să alegi corect mobila pentru dormitor.

De asemenea, dormitorul este spațiul unde îți ții toate lucrurile personale, lucrurile de care ai nevoie zi de zi. Haine, lenjerii, bijuterii sau produse cosmetice, toate se găsesc în spațiul acesta intim.

De aceea, va trebui ca dormitorul tău să fie un spațiu practic, astfel încât să-ți poți depozita corespunzător toate lucrurile și să poți să-ți desfășori în voie rutina zilnică. Este important să știi cum să alegi cea mai bună mobilă pentru dormitor, pentru ca să îți poți amenaja un spațiu practic și eficient. Într-un magazin de mobilă din Chișinău marca CONFORT vei găsi numeroase modele de piese de mobilier, de diferite design-uri, stiluri, dimensiuni și culori, paturi, dulapuri, noptiere, comode, oricare ar fi preferințele tale, aici cu siguranță vei găsi exact ceea ce cauți.

Alege-ți mobila pentru dormitor ținând cont de câteva aspecte importante: confort, eficiență și rezistență

Confort– Dormitorul este spațiul unde petreci o mare parte din timp. Este spațiul tău intim și trebuie să fie mobilat și amenajat astfel încât tu să te relaxezi, să îți reîncarci bateriile și să te simți confortabil.

Eficiență –În dormitor păstrezi multe lucruri personale, iar piesele de mobilier trebuie să fie alese astfel încât tu să le poți păstra și depozita organizat și eficient. Rutina zilnică trebuie să se desfășoare în liniște, fără să te obosească, iar pentru asta ai nevoie de un spațiu amenajat și mobilat eficient.

Rezistență – Mobilierul pentru dormitor trebuie să fie rezistent, să dureze în timp și de aceea trebuie să fie de calitate. Mobilarea dormitorului trebuie să fie o investiție, pentru ani buni, fără să trebuiască să repari sau să schimbi anumite piese pentru că s-au deteriorat.

Înainte să te documentezi despre mobilierul propriu-zis, este recomandat să faci câțiva pași ajutători. Aceștia te vor ajuta să-ți aranjezi dormitorul astfel încât să fie eficient, confortabil și să corespundă conform dorințelor și nevoilor tale.

Vizualizează dormitorul – Unde sunt amplasate geamurile, cum bate lumina în camera. Încearcă să îți imaginezi cum va arăta camera înainte și după ce o vei mobila. Fă-ți o schiță sau pur și simplu marchează zonele unde dorești să așezi patul, dulapul de haine, noptierele, măsuța de toaletă, comoda, taburetul sau alte piese de mobilier pe care ți le dorești. În acest fel vei putea să conștientizezi mai bine cum va arăta dormitorul tău și îi vei înțelege funcționalitatea.

Măsoară toate suprafețele – Înainte de a achiziționa mobila de dormitor, măsoară fiecare perete, fiecare fereastră și spațiu, astfel încât să poți alege mobila care se potrivește cel mai bine cu dimensiunile dormitorului tău. Pentru eficiență trebuie să-ți mobilezi dormitorul cu toate piesele de care ai tu nevoie, iar pentru a fi confortabil trebuie să corespundă nevoilor tale și să te ajute să te relaxezi. Pentru a menține balanța între eficiență și confort, trebuie să folosești fiecare spațiu la capacitatea lui optimă.

În alegerea celui mai potrivit mobilier pentru dormitor, echipa de specialiști din cadrul magazinelor de mobilă marca CONFORT îți poate oferi recomandări și suport calificat. Aici găsești o gamă largă de piese de mobilier pentru fiecare gust, stil și design, seturi și canapele pentru living, dulapuri pentru antreu, totul pentru o amenajare ca la carte. Cu mobila CONFORT, casa ta va prinde culoare.

Distribuie articolul: