Mutarea în SUA nu a fost un pas ușor pentru prințul Harry și Meghan Markle. Cronicii regali susțin că acum, Harry și Meghan și-au schimbat rolurile. Deja Prințul Harry suferă din cauza singurătății și lipsa de prieteni într-o nouă locație. 

Sursă: glamour.ru

Potrivit biografului regal Katie Nicholl, ideea de a se muta a aparținut lui Megan, pentru că s-a simțit străină în familia regală. „Era convinsă că erau împotriva ei și, prin urmare, a încetat să contacteze cu rudele soțului ei.  Cred că de la bun început s-a simțit străină. Aceasta nu era viața cu care era obișnuită Meghan și, prin urmare, voia să se mute”, Nicholl transmite cuvintele unui insider din anturajul lui Meghan.

Un alt insider a spus că după nașterea fiului ei, Archie, Meghan s-a simțit „singură” și „nemulțumită”. „Mi s-a părut că Meghan nu mai era entuziasmată. Îndatoririle regale au obosit-o mult ”, menționează insiderul.

Sursă: glamour.ru

După ce s-au mutat în Los Angeles, cuplul a făcut schimb de roluri. Acum, Harry se simte „singur” și „nemulțumit” într-un loc nou, unde nu are prieteni și serviciu.

„Acest pas nu a fost ușor pentru Harry. Suferă de singurătate, așa cum o făcuse Megan cândva. Cred că va fi mai dificil pentru el în SUA, decât pentru Meghan în Marea Britanie, pentru că nu este la fel de puternic ca ea”, a spus jurnalistul și biograful regal Tom Quinn.

Acum, cuplul locuiește în Los Angeles, unde închiriază casa regizorului Tayler Perry.

Sursă: glamour.ru

Distribuie articolul: