Chiar dacă acest eveniment o surprinde cumva în altă parte, Natalia Duminică se ține de tradiție și sărbătorește cu prietenii aniversarea sa. La cei 29 de ani împliniți, dansatoarea și-a adunat amicii, iar aceștia nu au întârziat să o surprindă: cadouri, flori, limuzină, spumant și multă distracție. În final i-au cântat cu toții „Mulți ani trăiască”, iar miss belly dance i-a servit cu un tort delicios.

Shaherizada de Moldova a dat o tură prin oraș cu o limuzină la câteva zile de la aniversarea ei, fiind născută pe 8 aprilie.

„M-am pregătit pentru o petrecere mai modestă, dar se pare că, având asemenea prieteni nu am de ales. Mama e capul tuturor lucrurilor frumoase care se întâmplă în familia noastră, așa că eu îi mulțumesc încă o dată în această zi pentru că ea nu încetează niciodată să mă uimească. Îmi doresc doar să o țină bunul Dumnezeu cât mai mult alături de mine”, a spus Natalia Duminică.

Dansatoarea a schimbat 3 ținute în seara petrecerii, una dintre ele fiind neapărat un costum de dans. Natalia a oferit prietenilor și un belly dance ca la carte, ori este ceea la ce se pricepe ea cel mai bine.

Precizăm că de ziua sa Natalia a sărbătorit împreună cu iubitul său în Bali, fiind acolo într-o călătorie de câteva zile.

Foto: Olya Photographer