Am intrat în noul an și este momentul să descoperim toate trendurile lui 2022. Manichiura reprezintă ceva extrem de important pentru o femeie. Unghiile spun despre noi dacă suntem o persoană îngrijită sau mai neglijentă. Specialiștii vin deja cu trendurile acestui an și ne spun ce va fi în vogă. Avem de la modele excentrice la clasicul nud. 

Forma 

Pentru început trebuie să vorbim despre forma unghiilor. Din fericire aici nu avem reguli stricte. Fiecare alege după propriile preferințe. Pe podium prezentărilor de modă am observat că cel mai des se optează pentru forma ovală și cea pătrată.

Nud-ul și french-ul reinterpretat 

Aceste două modele nu vor ieși niciodată din modă. Sunt clasice și potrivite pentru orice eveniment și ținută, dar dacă vrei să adaugi ceva nou, specialiștii îți propun ca linia de la french să nu fie albă, dar să optezi pentru auriu sau alte culori pastelate sau linia să fie desenată lângă cuticule.

Desene copilărești 

Da, dacă ai chef de căpșuni, flori și inimioare pe unghii acum este momentul să o faci. Poți opta pentru această manichiură în sezonul estival, se va potrivi de minune cu ținutele sexy și colorate de plajă.

Metalic 

Nuanțele metalice se întorc în atenția publicului. Fie că le alegi pe cele aurii sau argintii, vei fi în vogă. Poți opta pentru acest model atunci când trebuie să mergi la o petrecere într-un loc mai select.

Toată paleta de culori. 

Dacă nu te poți decide ce culoare să îți vopsești unghiile, atunic aplică-le pe toate și vei fi super cool. Desigur, trebuie să existe și aici o logică – toate culorile trebuie să fie ori reci ori calde sau pastelate, ca în exemplul de mai jos.

Strălucire

Anul acesta putem străluci în fiecare zi, nu doar de sărbători. Specialiștii ne spun să optăm cu încredere pentru sclipici.

Culoarea Pantone 

Cred că știți deja că anul 2022 este dedicat culorii very peri – un mov mai rece. Această nuanță se va regăsi și în paleta de culori a nail artiștilor.

Manichiura pentru bărbați 

Datorită lui Harry Styles, Machine Gun Kelly sau A$AP Rocky manichiura cu desene, pentru bărbați, va deveni un trend. Desigur, puțini sunt bărbații care ar opta vreodată să își coloreze unghiile, dar când vorbim de artiști acesta este un lucru foarte des întâlnit. Dacă până acum se opta pentru modele simple, în 2022 se va merge pentru desene și modele mai colorate.

Tu pentru ce model optezi?

 

Distribuie articolul: