Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt într-o relație de aproximativ trei ani și s-au căsătorit în 2021. Participarea lor la America Express a stârnit multe critici cu privire la dinamica relației lor, cu artistul fiind acuzat că își lasă soția să ducă greul. Anul trecut, într-un podcast, cei doi au avut un moment neașteptat când Cleopatra l-a corectat public pe Edward Sanda.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost primii eliminați din competiția America Express – Drumul Soarelui. Parcursul lor în emisiune a fost intens criticat, artistul fiind acuzat că-i pasează soției lui probele cele mai grele. Un mesaj prin de ironie i-a transmis și Cătălin Bordea, care a spus că nu înțelege cum se prezintă în fața socrului său, Pavel Stratan, după prestația din show-ul de aventură.

În urmă cu un an, invitați în podcastul Instinctive.ro, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost implicați într-un moment neașteptat. Celor doi li s-a cerut să-și descrie partenerul într-o propoziție. Artistul pare să nu fi înțeles întrebarea și a răspuns printr-un singur cuvânt, iar soția lui a ținut să-l corecteze public, explicându-i cum se construiește o propoziție.

 

 

Distribuie articolul: