Când începi o relație, e normal să încerci să afli dacă partenerul tău mai este atras de fosta iubită. O despărțire nu înseamnă mare lucru pentru unii, dar altora le este imposibil să se rupă total de persoana pe care au iubit-o.

Nu te îndrăgostești în fiecare zi de cineva, așa că atunci când survine o despărțire, poate fi un moment greu de depășit, iar astrele joacă și în această privința o influență majoră. Indiferent de zodia din care facem parte, există câteva motive pentru care nu putem lasă în urmă tot ce am trăit cu fostul partener.

La începutul unei relații, îți dorești să afli dacă iubitul tău mai simte ceva pentru fosta lui parteneră. Poate că acțiunile sale nu sunt clare la început, dar dacă îi cunoști zodia, poți află cum stau lucrurile în această privință.

Berbec
Dacă mai este atras de fosta iubita, Berbecul preferă ipocrizia. Îți spune că nu se mai gândește la ea, însă, din anumite motive, tot o face. Încearcă să-și țină atenția ocupată cu altcineva, dar până la urmă rămâne singur, fiindcă nu-și poate reveni după o despărțire dureroasă.

Taur
Din clipă în care se desparte de fosta iubita, Taurul renunta la ea, însă rămân prieteni pe rețelele de socializare. E posibil să-și șteargă datele ei din telefon când îi ceri asta, dar dacă începe să vină cu tot felul de scuze ca să n-o facă, înseamnă că încearcă un joc dublu – în caz că nu-i merge cu ține, se gândește să se întoarcă la ea.

Gemeni
Nu are nicio o problemă să vorbească despre trecutul lui și îți spune că ești mai bună decât fosta iubită. Dar dacă vorbește prea mult despre ea sau dacă n-o face deloc, înseamnă că între ei există niște treburi neterminate. Iar dacă modul în care discută despre ea nu te face să te simți bine, e un semn rău.

Rac
Trece cu greu peste o despărțire. Nu-i place să renunțe la cineva care a însemnat mult pentru el, dar înțelege că viață merge mai departe. Chiar dacă nu a rupt total legătură cu fosta, n-ai de ce să-ți faci griji: poate că îi răspunde la mesaje, dar dacă îți dorești să fii cu el, trebuie să-l accepți așa cum este și te va răsplăti – te va face să te simți specială.

Leu
Nu-i lipsește fosta iubita, cât atenția de care se bucură. Fire foarte sociabilă, are multe admiratoare pe rețelele de socializare și printre acestea se numără și fostele lui iubite. Dacă încă mai flirtează cu vreuna dintre ele, înseamnă că nu s-a terminat ce a fost între ei.

Fecioara
Expert în trasarea de granițe, nativul din această zodie se distanțează de fosta parteneră, așa că dacă nu-i vezi vorbind sau întâlnindu-se, e un semn bun. Fire retrasă și loială, își petrece vacanțele doar cu ține sau cu cei apropiați. Dacă în această perioada comunica mult cu fosta iubita, înseamnă că încă se mai gândește la amintirile lor și se simte singur; e cu ține, dar nu-i de ajuns.

Balanță
Încearcă să treacă peste o despărțire întâlnindu-se cu mulți oameni noi și căutând distracția pentru a uită de golul din inima sa. Se simte abandonat, iar tu poți fi cea care să-l ajute să se redreseze. Totuși, ține la rutina și la obiceiurile lui pentru că, de fapt, le împărțea și fosta iubită.

Scorpion
Încă e atras de fosta iubită, dar mai mult pentru că suferă mult după o despărțire. Scorpionul e un partener foarte loial, iar când se departe de cineva, simte că pierde o parte din el. Devine gelos când află că fosta iubita are o nouă relație, iar singurul mod în care Scorpionul poate trece peste o despărțire este că mai întâi să înceapă el o relație.

Săgetător
Dacă e încă prieten cu fosta iubită, înseamnă că încă mai ține la ea. Unii oameni pot rămâne prieteni cu fostul partener, însă dacă un Săgetător face asta, înseamnă că între ei mai există ceva important. Pentru el, singurul mod de a trece peste o despărțire e să se rupă complet de fosta iubită.

Capricorn
E conștient că dacă tu ai fi încă atrasă de fostul iubit, nu i-ar pică bine, așa că încearcă să nu rămână legat de fosta sa parteneră și se distanțează de ea. Singura problemă e că atunci când are o relație cu cineva, familia ei este ca și a lui, iar după despărțire îi vine greu să se rupă brusc de toți cei la care ținea.

Vărsător
E greu de spus dacă încă este atras de fosta iubita, pentru că Vărsătorul e mereu prietenos cu oamenii pe care îi cunoaște. Dar dacă mai simte ceva pentru ea, e de așteptat să-ți spună franc. Dacă nu face asta, îți dai seama fiindcă se străduiește să o ajute de câte ori are nevoie.

Pești
Îi lipsește fosta iubita? Desigur. Este un tip sentimental, așa că îi este greu să se rupă imediat de trecut. Dacă mai ține la fosta iubită, obișnuiește să păstreze mult timp lucruri care îi amintesc de ea (poze cu ei împreună, instrumente de machiaj sau elastice de par), iar dacă nu i le înapoiază, înseamnă că încă o iubește.

Sursa: andreearaicu.ro

 

Distribuie articolul: