La fiecare apariție a sa, Kate Middleton reușește să ne cucerească, iar relația sa cu Prințul William este admirată de o lume întreagă, dar, pentru o femeie ce s-a făcut cunoscută datorită rafinamentului și a ținutelor elegante, poate că personalitatea ei adevărată vine ca o surpriză pentru mulți fani, o surpriză plăcută.

Ce personalitate are, de fapt, Kate Middleton

Fie că se află la Norfolk sau la reședința din Londra, adică la Palatul Kensington, Kate este extrem de liniștită iar familia ei la fel ca oricare alta, după cum a spus o sursă apropiată de Ducesă pentru People. „Este o familie normală, ocupată, cu copii ce aleargă și răstoarnă lucrurile.”

„Când o vezi în spatele ușilor închise împreună cu copiii, ea este o mamă foarte încrezătoare.”, a continuat aceeași sursă. Kate Middleton a reușit să propună un stil vestimentar bine pus la punct încă de la început, având alegeri bine gândite, însă, atunci când este alături de familia sa, ea este mult mai relaxată.

„Mereu are părul prins în coadă. Se îmbracă fie în haine sport, sau într-o rochie la care adaugă adidași, este puțin machiată, scuzându-se că întârzie la școală înainte de a pleca. Aceasta este viața unei mame ce are trei copii mici.”, a continuat sursa.

Prioritatea Ducesei este de a se asigura că micuții ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, au parte de o copilărie cât mai normală. „Ea face tot pentru a își ajuta copiii să fie mai cu picioarele pe pământ. Asta contează cu adevărat pentru ea.”

Cine o ajută pe Kate Middleton în viața de zi cu zi

La sfârșit de săptămână, Kate Middleton merge cu micuții săi la Mable’s Paint Pot, ce se află lângă casa pe care familia o deține, Amner Hall, unde își petrec o după-amiază pictând. Apoi, aceasta și soțul ei merg la întâlnire, evoluând de la un cuplu ce se bucura cândva de excursii în toată lumea la doi părinți ce sunt mulțumiți să discute despre copiii lor.

„Vorbeau despre viața de acasă și despre micuți, la fel ca orice alți părinți. Rămâi blocat uneori la ce cuplu normal și drăguț formează.”, a explicat o sursă ce i-a surprins pe cei doi la o întâlnire.

Totuși, cum reușește să se descurce Kate Middleton? Pe lângă bona ce este alături de ea încă din 2014, Maria Turrion Borrallo, ea se bucură și de Natasha Archer, asistena și stilistă personală. „Dacă te uiți la oamenii din jurul ei, ei formează o echipă mică. S-ar pierde fără Maria, Tash și restul. Muncesc mult, dar fac posibil modul în care Kate jonglează cu totul.”

sursa