Știai că poți să descoperi multe lucruri despre felul de-a fi al unei persoane doar dacă te uiți la ea? Trebuie doar să acorzi importanță trăsăturilor sale faciale, fără ca ea să rostească un cuvânt.

 

Citirea feței este o practică străveche de evaluare a caracterului unui individ pe baza aspectului său fizic. Există multe lucruri pe care le poți afla despre o persoană doar dacă ești atent la forma, dimensiunea, culoarea și densitatea trăsăturilor sale faciale. Cum ar fi, nivelul de încredere în sine sau nivelul de compasiune.

Sprâncene groase vs sprâncene subțiri

Se spune că persoanele care au sprâncenele groase sunt mai motivate și încrezătoare decât persoanele cu sprâncele subțiri. Tind să fie înzdrăznețe și logice. De asemenea, știu cum să își gestioneze emoțiile și au un apetit sexual crescut.

Dacă ai sprâncene subțiri și naturale înseamnă că îți place să îi ajuți pe alții, ești pricepută la aproape orice, foarte grjulie și empatică. Ai un suflet pur, prin urmare prietenii se pot baza pe tine în orice situație!

Pistrui

Dacă ai pistrui în zona tâmplei înseamnă că găsești satisfație în viața profesională și îți plac călătoriile, iar pistruii din zona buzelor arată că ești o persoană atrăgătoare și sociabilă.

Ochi mari

Persoanele cu ochii mari au personalități puternice. Au o stimă de stine crescută, sunt încrezătoare, însă au tendința de a dramatiza. Îți place să fii complimentat pentru această trăsătură și, în general, accepți complimentele cu mare bucurie.

Buze mari

Dacă ai buzele mari și cărnoase înseamnă că îți place să oferi dragoste! Dacă ești femeie, ai instinctul matern dezvoltat, iar dacă ești bărbat, îți place să îi protejezi pe cei din jurul tău, indiferent de context. Persoanele cu buze mari apreciază relațiile longevive și fac orice pentru a le menține.

Mustață

Bărbații cu mustață au o stimă de stine crescută. Le place să fie admirați, sunt independenți și au tendința să domine în relații. De asemenea, aceste persoane preferă profesiile care implică expunerea în aer liber, precum: grădinărit, anumite cateogorii de polițiști și muncitori sezonieri.

Barbă

Bărbații cu barbă își fac rapid prieteni și devin parteneri loiali când descoperă că au găsit pe cineva cu care pot să comunice sincer. Barba lor este un simbol care arată că nu au nevoie de alte artificii pentru a se evidenția, ci le place să fie naturali și să ducă o viață simplă.