Edward Sanda și Cleopatra Stratan se numără printre cele mai iubite vedete. Ceea ce adaugă un plus de interes este faptul că sunt cel mai tânăr cuplu din industria showbiz-ului românesc. Ambii sunt talentați cântăreți, se potrivesc perfect din toate punctele de vedere și provin din familii distinse care le-au oferit o educație aleasă. Vă prezentăm și pe părinții concurentului de la America Express!

Deși s-a scris mult despre părinții Cleopatrei Stratan, cu tatăl ei, Pavel Stratan, fiind cel care a lansat-o în lumea artistică la vârsta de doar 3 ani, detalii despre părinții lui Edward Sanda sunt mai puțin cunoscute. El este partenerul de viață al Cleopatrei Stratan, un talentat cântăreț care a adus publicului românesc mai multe melodii de succes. Cu toate acestea, el a ales să-și păstreze viața personală departe de ochii publicului.

Din acest motiv, foarte puțini au avut ocazia să afle cum arată părinții lui Edward Sanda. Cu toate că aceștia au fost prezenți la nunta fiului lor cu Cleopatra Stratan, nu au fost foarte des în prim-plan. Cu toate acestea, într-o ocazie specială, cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, Edward Sanda a decis să le arate internauților cum arată părinții săi.

„În fiecare zi sunt recunoscător pentru părinții pe care îi am și mă simt cel mai împlinit! Astăzi este despre tine , frumoasa mea mămică și vreau să îți spun că ceea ce simt pentru tine în fiecare zi înseamnă mai mult decât un Te iubesc!

Îți doresc o viață lungă, senină, liniștită, fericită și cu multă sănătate! La mulți ani , mama! Te iubim!”, a scris artistul pe pagina lui de Instagram.

Distribuie articolul: