Un internaut a postat pe Instagram un video ce o prezintă pe Shakira într-una dintre primele ei apariții televizate, demonstrându-și abilitățile de dansatoare.

Clipul prezintă secvențe dintr-o emisiune braziliană la care Shakira a participat în 1997,emisiunea numită „Domingo Legal”. Chiar dacă atunci Shakira doar spera la statutul de superstar pe care îl are acum, ea s-a făcut remarcată datorită talentului de dansatoare.

În cadrul emisiunii, Shakira a fost provocată de prezentator să danseze în direct, demonstrând câteva din mișcările pentru care a devenit ulterior celebră.

După ce a dansat, în aplauzele publicului, Shakira a dezvăluit prezentatorului că talentul de dansatoare l-a moștenit de la bunica ei paternă, originară din Liban.

Clipul s-a bucurat de mare succes în rândul fanilor pe care Shakira îi are pe Instagram, aceștia scriind numeroase comentarii cu laude la adresa cântăreței: „Ce dansatoare incredibilă”, „Wow, Și azi este la fel de frumoasă ca acum 20 de ani”. Fanii acesteia au fost însă surprinși de faptul că artista era brunetă și că vorbea perfect portugheza.

Shakira dancing @ Domingo Legal, 1997.

Публикация от Velvet Coke ™ (@velvetcoke)

Sursa: Elle.ro

Vezi și: Natalia Oreiro, surprinsă fără pic de machiaj pe un aeroport din Rusia. La 41 de ani pare neschimbată

Distribuie articolul: