2,8 milioane de euro au intrat de curând în contul jucătoarei Simona Halep, iar suma totală a averii sale depăşeşte 16 milioane de euro. Tenismena are o vilă în Constanța și a început construcția unui hotel în Mamaia.

După ce v-am povestit despre Cafeneaua Simonei Halep din orașul natal, veni vremea să vă arătăm și unde trăiește tenismena română. Presa de peste Prut a publicat poze cu vila de lux a acesteia și prezintă și cifrele cu multe zerouri, în euro, cheltuite pe construcția ei.

simo-2

Lucrările pentru vila impresionantă au început încă de acum doi ani. Construcţia trebuia să fie finalizată în luna august a acestui an, însă lucrătorii au reuşit să o termine mai devreme, consemnează Click.ro. Vila are demisol, parter şi un etaj, plus o curte impresionantă. Un lucru determinant pentru Simona a fost să aibă o casă în apropierea părinţilor. Iar această casă, spun experţii imobiliari, a ar fi costat-o în jur de 500.000 de euro.

simona 2

Dar aceasta nu este singura construcţie pe care o are Simona în Constanţa. Gard în gard cu casa părintească, familia Halep a înălţat un bloc cu două etaje. Chiar dacă lucrarea ar trebui finalizată în decembrie 2017, construcţia este deja gata. Blocul e locuit, semn că, aşa cum spuneam, atunci când lucrează pentru o mare campioană constructorii chiar îşi dau silinţa. Iniţial, acest imobil s-ar fi vrut un bloc cu mai multe etaje, dar nu a primit autorizaţie din partea Comisiei de Urbanism din Constanţa.

simona 3

Când vine în România ea locuieşte mai mult în Bucureşti, având un apartament în suburbia capitalei române. Locuinţa este apropiată de Centrul Naţional de Tenis, acolo unde de regulă se antrenează jucătoarea. Ea a recunoscut de mai multe ori că şofatul prin Bucureşti nu e chiar ceea ce-şi doreşte de la viaţă.

Presa românească titrează că Simona Halep este de departe cel mai bogat sportiv român din toate timpurile. Ea a adunat, doar din tenis, suma de 13.174.824 de dolari. Numai anul acesta, Simona a câştigat 2.047.289 de dolari, ultimii bani – 43.000 de dolari – venind după victoria de duminică de la Bucureşti. Evident, pe lângă milioanele câştigate exclusiv din tenis se mai adaugă alte 3 milioane de dolari pe an din contractele de publicitate.

Foto: Click.ro