Potrivit presei străine, Lady Gaga, în vârstă de 32 de ani ar fi cheltuit 29,5 milioane de dolari pentru o casă cu cinci etaje din New York. Apartamentul situat în zona exclusivistă West Chelsea, din New York, a fost deținut anterior de designerul Karim Rashid și i-a stârnit imediat interesul artistei.

Casa are cinci etaje și cinci dormitoare și are o suprafață totală de 1.022 de metri, plus 185 de metri pătrați suprafață exterioară. Vedeta are la dispoziție și un garaj, o sală de gimnastică, piscină, cinema și cramă cu temperatură controlată. Un etaj este dedicat apartamentului principal, cu două băi și o mică bucătărie, transmite The Sun.

 

Menționăm că Lady Gaga a ajuns pentru a patra oară pe primul loc în topul albumelor vândute în Marea Britanie graţie coloanei sonore a filmului „A Star Is Born”, în care vedeta pop interpretează rolul principal feminin.


Înainte de acest album, Lady Gaga ajunsese de trei ori pe prima poziţie a topului britanic – cu albumele „The Fame”, în 2008, „Born This Way”, în 2011, şi „Artpop”, în 2013.

Potrivit eva.ro, vedeta a devenit celebră în urmă cu 10 ani graţie unor cântece dance antrenante, ţinute vestimentare provocatoare şi unor show-uri elaborate, iar în anul viitor are şanse mari să fie nominalizată la Globurile de Aur şi premiile Oscar.