Cel mai celebru fotbalist al timpurilor noastre, Cristiano Ronaldo, acum are și un muzeu deschis în orașul său natal, Funchal, de pe insula portugheză Madeira. Muzeul CR7 trebuie să fie pe lista punctelor turistice de vizitat pentru toți fanii fotbalistului. Tatiana Dianov, o urmăritoare fidelă a revistei online pentru femei EA.md, vizitează deja pentru a doua oară acest loc impresionant. Ea a împărtășit cu noi cele mai frumoase imagini și informații despre muzeu.

Muzeul prezintă o sală de trofee cu toate premiile pe care le-a câștigat sportivul, iar prețul unei bilet este de 5 euro per persoană.

„La etajul de sus este hotelul lui, nu se știe cu exactitate prețul pentru o noapte în acel hotel, dar se presupune că e 300 de euro”, menționează Tatiana.

Unul dintre locurile „Wow!” ale muzeului este camera unde figura fotbalistul este confecționată din ceară. Asemănarea este izbitoare, îți dă senzația că-l vezi pe Ronaldo chiar în fața ta! Astfel, poți profita de ocazie și să faci și un selfie cu jucătorul de fotbal, ai putea chiar pretinde că sunteți buni prieteni, de exemplu.

Tot aici se găsesc mai multe premii care i-au fost acordate lui Ronaldo de-a lungul carierei lui de sportiv.

În cadrul muzeului pot fi, de asemenea, găsite mai multe obiecte pe care Cristiano și-a lăsat autograful. Astfel, vizitatorii muzeului au ocazia să surprindă semnătura fotbalistului pe tricouri și alte articole vestimentare, trofee, etc.

Pe lângă muzeu, despre care Tatiana spune că este un loc ce merită a fi văzut, în Madeira s-ar afla un bloc cu 5 etaje pe care fotbalistul l-a construit pentru familia lui.

„Alături de hotel este un bloc de 5 etaje, o casă făcută special pentru familia lui Cristino Ronaldo. Fiecare membru al familiei având apartamentul său”, adaugă Tatiana.

Totuși nu se știe exact dacă rudele lui Cristiano locuiesc momentan acolo, așa cum au mai multe locuințe pe această insulă (și nu doar).

Tatiana ne îndeamnă să vizităm această destinație deosebită: „Este un loc impresionant, deocamdată puțin vizitat de moldoveni, mai des de ruși. Este mereu plin de turiști”, mărtiurisește femeia.

Dacă ești curioasă să vezi mai multe imagini cu această destinație te invităm să vizitezi pagina de Instagram a Tatianei Dianov, acolo sigur îți vei da seama cum arată o vacanță la Madeira.

Sursa foto: Instagram & Arhiva personală a Tatianei Dianov