Câteva zile în urmă, Deni Baysarov, fiul mijlociu al Kristinei Orbakaite, și-a sărbătorit ziua de naștere. Tânărul a împlinit 22 de ani, iar printre cei care l-au felicitat s-a numărat și iubita acestuia, Maria. Aceasta i-a făcut o declarație de dragoste și a publicat în mediul online câteva fotografii de cuplu.

„Felicitări, Deni! Știi cât de mult te iubesc, tu ești jumătatea mea cea bună. Sunt nespus de fericită, pentru că ești în viața mea. Fii cel mai fericit!”, a scris Maria pentru Deni.

Se știe că Deni și Masha se întâlnesc de aproximativ doi ani și se cunosc încă din copilărie. Iubita nepotului lui Pugacheva este studentă la MGIMO, în timp ce el studiază la una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din lume – la Oxford.

Deni, încă anul trecut și-a prezentat deja iubita familiei sale. Aceasta a fost văzută chiar la o sărbătoare dedicată în cinstea celei de a 70-a aniversăre a Allei Pugacheva.

I-a urat la mulți ani lui Deni și mama acestuia, Kristina Orbakaite. Kristina a publicat un selfie cu fiul ei, recunoscând că toate planurile pentru sărbătorirea zilei lui de naștere au fost distruse din cauza pandemiei.

„La mulți ani, fiule! Un mai, mai neobișnuit în acest an. Toate planurile și visele noastre sunt în izolare, dar la ai tai 22 de ani situația creată este doar o provocare către acțiune și idei noi. Fie ca toate cele propuse să se îndeplinească”, a scris Kristina.

Sursa: Spletnik.ru