Apartamentul regretatei Janna Friske este și acum pustiu. Rudele acesteia nu se încumetă să pună imobilul în vânzare. Ba mai mult, apropiații interpretei păstrează lucrurile așa cum le-a aranjat chiar ea.

Natalia Friske este conștientă că o mare parte a urmăritorilor de pe Instagram sunt, de fapt, fanii Jannei. Iată de ce, sora artistei îi bucură din când în când cu fotografii din arhiva familiei, iar recent a publicat un video în care a făcut turul apartamentului artistei.

Ea a dezvăluit că nu a schimbat absolut nimic, nici măcar poziția lucrurilor din încăpere. A lăsat totul așa cum a aranjat Janna. Produsele cosmetice, hainele, cărțile, chiar și tacâmurile, au rămas la fel.

„Nu ne atingem de nimic. Doar ștergem praful”, povestește Natalia. Deși au trecut cinci ani de la decesul acesteia, membrii familiei nu au curajul să elibereze garderoba artistei. Janna adora încălțămintea, avea zeci de perechi de pantofi, care și acum stau frumos aranjați pe rafturile din debara, care se aseamănă enorm cu cea pe care o avea Carrie Bradshow, eroina din „Sex and the City”.

Iată cum arată apartamentul Jannei în prezent.

Sursa: Youtube.com

Vezi și: Dmitry Shepelev, despre Janna Friske: „Am fost rupt în bucăți. Nu am știut-o nici ca soție, nici ca mamă” (Video)