„Summer Middle Point” este un eveniment organizat de către nuntabyaura.md, iar scopul acestuia a fost de celebra un an de la lansarea comunității prestatorilor de servicii din industria Wedding. Programul a fost unul atractiv, distractiv care a oferit o notă de relaxare celor care au tot organizat nunți frumoase în Moldova. 

Locația evenimentului a fost una înconjurată de natură și care prin concept a contribuit la crearea unei atmosfere relaxante pe tot parcursul evenimentului. Astfel, Restaurantul Butoiaș a câștigat atenția organizatorilor prin natură, ambianță și bucătărie extraordinară.

Evenimentul a fost moderat de către Gabi Marcu, iar băieții de la Comedy Zebra Show și Poetry Hub au asigurat dispoziție maximă celor prezenți, pe tot parcursul serii.

Interpreta Aura, una dintre principalele persoane în organizarea evenimentului, a povestit despre scopul acestuia, menționând că este un prilej de relaxare pentru cei care sunt mereu în procesul de organizare a petrecerilor de nuntă.

„Am decis să facem o petrecere pentru cei care, de obicei, lucrează  pentru o petrecere, cu alte cuvinte, nuntă pentru cei care fac nunți. Ne întâlnim la diferite evenimente din când în când, ba cu unii, ba cu alții, dar aici avem posibilitatea să ne vedem toți împreună și să avem și noi o petrecere”, a povestit Aura.

„Suntem exact la mijloc de sezon de vară, am muncit mult până acum și avem de muncit înainte. Comunitatea noastră, nuntabyaura.md, cu ajutorul fiecărui dintre noi este mereu în creștere și astăzi este ziua noastră de comunicare și networking, de relaxare, dans și voie bună. Pentru că am meritat”, spune Aurelia Gindea, director NUNTA by AURA .

 

Distribuie articolul: