O adevărată tragedie, care trage un semnal de alarmă în ceea ce priveşte posibilitatea de a-ţi procura online produse care pot face un mare rău, uneori, ca în cazul de faţă, iremediabil. Un tânăr de doar 19 ani s-a sinucis cu o substanță fatala pe care a cumpărat-o foarte simplu de pe Internet. 

Cu doar 15 dolari, Matthew Mindler şi-a cumpărat moartea. Asta după ce s-a documentat, tot online, cum îţi poţi pune capăt zilelor, a povestit, îngrozită, mama tânărului.

Concluziile analizelor toxicologice atestă că moartea tânărului de doar 19 ani a fost provocată de ingerarea unei cantităţi semnificative de nitrit de sodiu, atenţie, o substanţă folosită în anumite condiţii în industria alimentară ca aditiv alimentar (cu codul E 250) în procesul de conservare a produselor din carne în concentraţie de 0,4 – 0,5 % în amestec cu sarea de bucătări

În farmacologie şi chimie, serveşte la sinteza substanţelor colorante pe bază de azot, sau în tehnologia de galvanizare a metalelor şi pentru prepararea materialelor anticorozive. Din cauza unor intoxicaţii cu azotat de sodiu, din anul 1980 este admis procentul maxim de 0,5% în saramurarea cărnurilor.

Mama lui Matthew Mindler a declarat că tânărul suferea de anxietate şi că şi-a cumpărat substanţa decis să-şi termine socotelile cu viaţa. Monica Mindler a povestit devastată cum a găsit în calculatorul băiatului un link edificator, în istoricul de căutări.

S-a interesat cum poate muri fără dureri, a afirmat cutremurată mama băiatului şi este indignată cum de poate oricine să achiziţioneze aceste substanţe periculoase. Amazon nu a comentat încă acuzele mamei, dar femeia vrea să atenţioneze toate familiile care au tineri ce se luptă cu depresia sau anxietatea, să fie foarte vigilente.

Matthew Mindler a fost un copil vedetă, cunoscut pentru rolul său din „Our Idiot Brother”. Avea doar 19 ani când a fost găsit mort, după ce iniţial a fost dat dispărut de la Universitatea Millersville, unde era student în anul I.

Un comunicat de presă al şcolii a afirmat că Mindler a dispărut de marţi seara şi a fost raportat dispărut la poliţia universitară „după ce nu s-a întors în camera sa şi nu şi-a sunat înapoi familia”.

Studentul a fost văzut ultima dată mergând de la reşedinţa sa în jurul orei 20:11. ora locală de marţi seară.

Mindler s-a făcut prima oară remarcat într-un episod din 2009 din „As the World Turns”. A mai avut un rol în „Bereavement”, a apărut la „Last Week Tonight with John Oliver”, „Chad: An American Boy” şi în scurtmetrajul „Frequency”. S-a afirmat în comedia din 2011 „Our Idiot Brother”, iar ultimul său rol a fost în 2016.

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: