Acum câteva luni, Alina Stoianov a devenit mamă pentru prima dată. De atunci, urmăritorii sunt tot mai interesați despre noua etapă în viața actriței, despre mica prințesă și desigur cu cine se aseamănă Mora.

Tocmai de aceea Alina a decis sa deschidă câteva paranteze despre noul său rol de mamă.

Fetița se simte bine, mai ales când doarme afară. Este foarte cuminte, e minunată.”. Cât despre însăși Alina, ea a spus „E bine, am intrat în regim. E obositor , nu-i ușor, dar e minunat. E cea mai frumoasă emoție, dar e foarte greu psihologic, deși eu abia am început să-mi învăț rolul”.

 

Printre cele mai solicitate întrebări au fost cu cine se aseamănă micuța? Unii chiar au întrebat dacă se seamănă cu Emilian Crețu, spunând că le stă bine împreună, la care Alina a răspuns:

Ținând cont că Emilian a fost primul bărbat după domnul Gațcan care a ținut-o în brațe, eu sper că ea a luat ceva din personalitatea lui. Ceea ce ține de fizic, nu știu ce să spun, poate la ochi un pic, la tăietura ochiului”, a declarat Alina zâmbind.

Alina a mai mărturisit că nu alăptează și nu are bonă. În timpul apropiat nu este gata pentru noi călătorii, dar speră că acest lucru se va întâmpla.

Distribuie articolul: