Cu StarNet ai #NoLimits la comunicare, distracție și TOT ce îți dorești tu! Acum, StarNet îți oferă TOT Internetul din lume la jumătate de preţ și cele mai interesante experiențe TV.

Fii aproape de cei dragi, oriunde s-ar afla în lume! Împarte emoții la 360°, fii live la concertele interpreților preferați, privește și simte distracția direct la tine acasă!

Primăvara aceasta, StarNet îți pune la dispoziție noile abonamente StarBox care includ cele mai multe soluții inovative pentru informare și îți oferă libertatea să fii în pas, sau puțin mai înainte, cu toate tendințele viitorului.

StarNet a scos toate limitele la Internet şi îți oferă posibilitatea să alegi felul în care vrei să arate distracția ta la TV. Toți clienții noi StarNet, precum și cei existenți, pot beneficia de cele mai avantajoase abonamente, de la 85 lei + au posibilitatea să vizioneze GRATUIT noua și cea mai mare grilă TV din țară – grila PREMIUM.

Ești invitat să redescoperi lumea cu cele mai multe canale HD – filme pentru toată familia, emisiuni culinare, documentare, știri, desene animate, muzică, sport, explorează-le pe toate cu opțiunile interactive gratuite.

Pentru confortul tău, echipa StarNet a împachetat MEGA abonamente care sunt gata să fie livrate la tine acasă:

● Internet la super viteză – 100 Mbps
● Telefonie – 1200 minute
● Televiziune interactivă – grila Premium (NEW)
● Conectare, taxă de activare și echipamente gratuite

Împreună cu tine, StarNet vrea să schimbe viitorul! Îți oferim acces la cele mai noi tehnologii informaționale, pe care le perfecționăm zi de zi, pentru a te ajuta să-ți realizezi visurile, indiferent unde ai fi!

Nu uita că fericirea vine din lucruri mărunte, pe care poți să le găsești ușor, în cele mai avantajoase oferte de la StarNet!

Mai multe detalii despre MEGA ofertă le găsești aici sau, mereu poți suna echipa StarNet la numărul: (022) 84-55-55.

Fii parte a marii familii StarNet!

„Noi schimbăm viitorul!”

P

Distribuie articolul: