Urmează imagini care pot afecta emoțional! A avut loc o cruzime față de animale. Un păun a fost ucis de un tănâr. Conform molbuk.ua, un tânăr din satul Carapciu, Cernăuți, în vârstă de 18 ani, aflat în stare de ebrietate, a ucis cu brutalitate un păun și a filmat totul, postând imaginile video pe o rețea de socializare. Imaginile au fost distribuite de mai mulți internauți pe rețelele de socializare. 

Potrivit presei străine, tânărul a cumpărat un păun și l-a luat cu el la pădure, acolo unde îl așteptau prietenii. La un moment dat, acesta a apucat de gât pasarea și a lovit cu ea de pământ de mai multe ori.

Persoanele care au văzut clipul video, au sesizat poliția. Oamenii legii din Ucraina i-au audiat pe cei care apar în imagini, iar tânărul care a ucis pasarea va fi cercetat penal, fiind învinuit de cruzime față de animale. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă pâna la opt ani de închisoare.

Atenție, imaginile care urmează vă pot afecta emoțional!

Sursa: molbuk.ua

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: