La fel ca multe alte persoane publice, Cristy Rouge a preferat să nu arate chipul fetiței sale, cel puțin până acum. Uite că astăzi, aceasta ne-a prezentat-o pe Emma.

Până acum, interpreta a mai postat fotografii cu fetița sa, însă a evitat să-i arate chipul în totalitate, mai toate imaginile fiind realizate de la spate sau dintr-o parte.

Uite că aceasta a decis că a venit ziua când poate să le-o prezinte pe Emma, prietenilor virtuali. Aceștia au fost extrem de încântați și au copleșit-o cu inimioare și complimente pe mămică.

„Emma mea”, a semnat scurt postarea, Cristy Rouge.

Interpreta a fost foarte generoasă cu noi și ne-a împărtășit câteva imagini adorabile cu micuța Emi, așa cum îi place să-i spună mama. „Aici, Emma avea 9 zile”, ne-a dezvăluit Cristy.

„Ea este fată cuminte și apropos, foarte înțeleaptă. În 10 zile vom avea 9 luni, dar deja înțelegem totul. O iubim la infinit, este aurașul nostru”

Este o bombonică de fată și vă lăsăm să o cunoașteți și voi.

Cristi Rouge și soțul său, Gheorghii, au devenit părinți de fetiță pe 12 decembrie. Emi s-a născut cântărind 3,900 kg și având o înălțime de 54 de centimetri.

Sursa: Arhiva personală, Instagram.com/CristyRouge

Distribuie articolul: