Adevărul este că vacanța lor numai incognito nu poate fi numită. Fotbalistul și iubita sa au fost fotografiați în fiecare zi de către paparazzi, iar imaginile au ajuns, evident, în toate publicațiile.

De mai bine de o săptămână Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez se află într-o vacanță frumoasă în sudul Franței, ba în Monaco, ba în Saint Tropez. Noroc că ce doi călătoresc cu iahtul și nu e nevoie să se chinuie cu zborurile. De fapt, e un super iaht în valoare de 5,5 milioane lire sterline, potrivit dailymail.

Încă de la începutul călătoriei, atât fotbalistul portughez, cât și iubita sa, au împărtășit imagini din vacanță.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe

Totuși, mulți consideră că cele mai interesante fotografii sunt cele realizate de paparazzi. Astfel printre imaginile apreciate de internauți sunt cele în care cuplul a făcut baie de soare și scufundări.

Cele mai recente fotografii făcute de paparazzi au făcut deliciul internauților: dacă la început, atât Cristiano, cât și Georgina, și-au etalat formele în costum de baie sexy sau slipi cu desene amuzante, atunci în imaginile făcute în acest weekend, ambii apar acoperiți binișor, semn că i-a cam „fript” soarele. Dacă nu am ști sigur cine sunt, nu i-am recunoaște din prima. Dar cine nu se acoperă cu grijă, după câteva zile de băi de soare fierbinte?!

Toți am trecut prin asta, nu-i așa?

 

Foto: Instagram/Dailymail.co.uk