Nu mai este un secret: Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit fotbalist din lume. Sportivul remunerat de Real Madrid cu un salariu lunar de 17 milioane de euro a decis să le facă o excursie fanilor virtuali prin locuința sa madrilenă. Filmul a fost distribuit pe pagina oficială de Facebook a starului.

Fotbalistul de 30 de ani recunoaște că locuința sa din Madrid are o suprafață de 800 de metri pătrați și este dotată cu 7 dormitoare, 8 săli de baie, un teren de joacă pentru copii, plus – o odaie specială pentru cupe și trofee. Casa se află la distanța de 10 km de Madrid și l-a costat pe stăpân cam 7 mln de dolari.

Cel mai „sfânt” loc din casă, însă, rămâne a fi dormitorul fotbalistului. „Îmi petrec aici cam jumătate de zi, pentru că o evoluție frumoasă pe teren solicită și suficientă odihnă”, mărturisește Ronaldo.

Cristiano Ronaldo exclusively for Unscriptd

Posted by Unscriptd on 22 Decembrie 2015

Mobila din casa fotbalistului, dar și alte detalii din casă, conțin inițialele „C.R.” – de la numele fotbalistului. Un alt loc „sfânt” din casă e și sufrageria  – locul în care Cristiano ia masa împreună cu juniorul și mama sa. „A doua din 3, cele mai importante părți ale casei, e locul în care mănânc, pentru că cel mai des, mănânc acasă”, a mai adăugat sportivul.

Excursia lui Cristiano a continuat în grădina casei, dotată cu două bazine: unul mare și unul mai mic, pentru copii, a cărui apă se poate încălzi.

Foto: captură video

Distribuie articolul: