După câteva luni de ieșiri private în care s-au cam ascuns de ochii curioșilor, portughezul Cristiano Ronaldo și spaniola Georgina Rodríguez nu-și mai feresc relația de ochii lumii. Celebrul fotbalist a publicat pe Instagram o primă fotografie care îl afișează locuind alături de Georgina. Mai mult decât atât, a dat ușor de înțeles că tânăra ar fi însărcinată.

Aceasta e prima fotografie prin care Cristiano Ronaldo își confirmă concubinarea cu modelul spaniol Georgina Rodríguez. Poza a fost împărtășită ieri, pe pagina de Instagram a sportivului, care numără în prezent peste 102 milioane de followeri din diferite colțuri ale planetei.

18646017_813895615431917_6971848715984175104_n (1)

Tabloidele nu au scăpat din ochi gestul „protector” prin care fotbalistul atinge burta modelului, stârnind zvonul cum că aceasta ar fi însărcinată. Presupunerea vine după ce în luna martie, în spațiul virtual au apărut primele știri legate de faptul că sportivul va deveni din nou tată, după ce o mamă surogat din Statele Unite ale Americii ar fi acceptat să îi nască gemeni.

jm

Cristiano și Georgina Amintim s-au cunoscut în premieră la un eveniment de modă, mai bine zis la o petrecere marca Dolce & Gabbana la Madrid, Georgina muncind într-unul din magazinele brandului Gucci.

Cei doi au petrecut Crăciunul tot împreună, la Madeira, iar în ianuarie 2017 s-au afișat împreună și la Gala FIFA „The Best”, unde Ronaldo și-a ridicat premiul premiul pentru cel mai bun jucător.

Foto: HOLA!, Instagram

Distribuie articolul: