GT Collaction este brandul care produce la noi acasă acele scurte comode și călduroase pe care toți le preferăm în sezonul rece. Cum pot ele să fie speciale și care este cea mai mare provocare pe care designerul Crina Vieru a întâlnit-o în procesul de lucru și creștere, aflați mai jos.

„La aceasta ediție Moldova fashion Days am adus produse exterioare pe bază de puf, blănuri, vestimentație exterioară pentru sezonul rece, toamnă-iarnă. Mai exact avem geci pe puf pentru femei și bărbați și deasemenea, produse din plană.

Ne-am orientat după tendințele sezonului dat, am abordat culori pastelate: gama roz, verde pastel, crem, diferite facturi și texturi, avem chiar combinații contrastante dintre factură și textură.

Este ceva interesant pentru țara noastră, este o temă deja abordată în Europa, în cazul nostru este interesantă prin prospețimea culorilor”, declară Crina Vieru, designer GT Collection.

„Eu cred că femeile din Republica Moldova se îmbracă adecvat, conform tendințelor modei și ascultă sfaturile designerilor și ale stiliștilor. Am simțit-o pe propria piele în magazine.

Este dificil să fii designer în țara noastră, nu neapărat scump. Cele mai mari provocări sunt: să înțelegi clientul și să îi dai produsul adecvat fiecăruia”, a mai remarcat tânărul designer.

Foto: Dima Iacovlev