Crăciunul este o sărbătoare dedicată familiei și prietenilor. Shopping MallDova vă invită, pe 24 decembrie, să petreceți acest eveniment magic într-un decor de poveste. De la mic la mare, cel mai mare Centru Comercial a daruri și surprize, de care toți vizitatorii vor rămâne încântați.

Începând cu ora 16:00, la parterul Centrului Comercial, va începe Carnavalul de Crăciun. Animatorii vor organiza o scenetă, de unde nu vor lipsi concursurile și premiile. Micuții vizitatori vor spune poezii, care vor fi răsplătite cu daruri.

Pentru a păstra în memorie feeria acestei sărbători, Shopping MallDova va pune la dispozitiție o zonă de  „Christmas Magic Mirror”, unde toată familia va avea ocazia să-și creeze amintiri de Crăciun.

Poșta lui Moș Crăciun încă așteaptă scrisorile copiilor cuminţi, iar cele mai sincere şi mai emoţionante dorinţe vor fi împlinite neapărat. Feeria surprizelor îi va cuprinde pe cei mici într-un program plin cu ateliere de creaţie.

Cei care sunt încă în căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi, le pot găsi la Shopping MallDova cu siguranță. Magazinele din mall au pregătit o gamă variată de produse și de oferte speciale.

Cei care vor face cumpărături de minim 300 de lei în oricare magazin al Centrului Comercial vor putea participa la tombola de Crăciun.

În joc sunt puse premii pe măsură: 10 valize, 5 televizoare LED, iar marele premiu este automobilul SKODA OCTAVIA 2017.

Shopping MallDova vă invită să sărbătoriți cel mai cald și frumos Crăciun alături de cei dragi!

P.

Distribuie articolul: