Shopping MallDova a devenit un tărâm de basm, în perioada sărbătorilor de iarnă. Atmosferă magică, globuri aurite, luminițe multicolore, spectacole inedite și multe cadouri pentru toți vizitatorii, exact ca în ajunul unui „Crăciun de Poveste”.

Și pentru că sărbătorile de iarnă sunt bucuria copiilor, Shopping MallDova le-a pregătit mai multe surprize. Cea mai bună veste vine tocmai din Laponia, întrucât Moș Crăciun și-a mutat sediul la parterul centrului comercial. Împreună cu ajutoarele sale, cel mai iubit bătrânel din lume va sta de vorbă cu micii vizitatorii, le va asculta dorințele, va face poze și desigur, va împărți cadouri pentru toți picii care au fost cuminți. Între pauzele de citit scrisorile și de împachetat darurile, în fiecare zi începând cu ora 17:00, Moș Crăciun va fi la parterul centrului comercial, iar în weekend întâlnirile vor începe de la ora 12:00 și se vor încheia la ora 16:00. Până în ajun de Crăciun, fiecare week-end va fi și mai distractiv pentru copii, întrucât în intervalul 16:00-18:00, copii vor putea învăța să confecționeze decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă și diferite figurine după tehnicile străvechii arte de pliere a hârtiei – Origami.

Cel mai popular spectacol de balet din toate timpurile, „Spărgătorul de nuci“ va avea loc pe data de 20 decembrie, ora 18:00, unde vă invităm să surprindem împreună magia basmului și atmosfera sărbătorilor de iarnă într-o calatorie fantastică alături de Marie și Prințul său în minunata interpretare a artiștilor de balet.

Iar tradițiile și obiceiurile autohtone specifice iernii se vor face auzite în ajunul Crăciunului, la parterul Shopping MallDova. Pe 24 decembrie, începând cu ora 18:00, Ansamblul etno-folcloric al Universității de Stat din Moldova „Crenguţa de iederă” va ține un spectacol de colinde și cântece de Crăciun, din toate zonele țării, cu o autentică valoare emoțională pentru neamul nostru.

Perioada sărbătorilor anunță și promoția „Crăciun de poveste la Shopping MallDova!”, care va ține până în data de 14 ianuarie. Cei care vor face cumpărături de minim 300 de lei în magazinele din incinta mall-ului vor avea posibilitatea să participe la tombola aniversară, unde vor câștiga unul din cele: 10 city breaku-uri, 10 IPhone X sau premiul cel mare – 10.000 euro!

Shopping MallDova. De 10 ani, distracție de nota 10!

P