Frații Ștefăneț, Cornelia Ștefăneț, Adriana Ochișanu și Igor Cuciuc au lansat scurtmetrajul „Nunta”! Artiștii ne prezintă o lucrare deosebită care ne amintește de muzica, tradițiile și autenticul românesc. Scurtmetrajul muzical este un proiect realizat pentru a VIII-a ediție a Târgului Național al Covorului „Covorul Dorului”!

Dacă îți este dor de o nuntă moldovenească precum se organizau în vremurile trecute, atunci acest scurtmetraj muzical cu siguranță o să-ți trezească amintiri frumoase. „Nunta” este despre tradițiile vechi păstrate și astăzi, muzica populară atât de îndrăgită și în prezent și autenticul românesc reprezentat de covoarele tradiționale moldovenești cu faimosul trandafir țesut cu fir roșu.

Scurtmetrajul a fost realizat cu susținerea Ministerului Culturii în parteneriat cu Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală, Complexul de meșteșuguri Arta rustic, Asociației Naționale pentru Turism Receptor și Intern din Moldova cu suportul Activității de susținere a Competitivității în Industria Uşoară şi cea a Turismului (MCTA), un proiect EGDE (Buy-in) finanțată de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), pentru a VIII-a ediție a Târgului Național al Covorului „ Covorul Dorului”, organizat pe 18 decembrie 2021.

Vă urăm vizionare plăcută