Ce poate fi mai frumos decât o familie care s-a format acum 12 ani și care în tot acest timp a reușit să-și crească dragostea de cel puțin 12 ori. Costi Burlacu și Corina Țepeș sărbătoresc nunta de mătase.

Unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri de la noi a sărbătorit pe 2 august nunta de mătase. Cu această ocazie specială, artiștii, împreună cu fetițele sale au participat la o ședință foto deosebită, într-un superb lan de levănțică. Costi Burlacu a ținut să împărtășească imaginile pe rețelele sociale.

Interpretul a felicitat-o pe frumoasa sa soție postând un mesaj plin de emoție și recunoștință: „2 august – 12 ani de dragoste, împliniri și clipe fericite! Mulțumesc scumpa mea pentru tot!”

Sunt atât de fericiți alături de Smaranda și Ioana!

Colegii de breaslă, nașii și cumetrii sau pur și simplu prietenii virtuali s-au grăbit să le transmită urări de bine cu această aniversare frumoasă.

Am răscolit profilurile de facebook ale artiștilor și am descoperit câteva poze, care îi arată pe Corina Țepeș și pe Costi Burlacu în postura de miri!

Atât de frumoși și îndrăgostiți! Felicitări și multă fericire în continuare!

Corina Ţepeş: Dragostea nu se strigă, nu se bârfeşte şi nu se face PR cu ajutorul eiCorina Ţepeş: Dragostea nu se strigă, nu se bârfeşte şi nu se face PR cu ajutorul ei

Voi ce nuntă sărbătoriți sau ați sărbătorit anul acesta?

Sursa: Facebook.com