Pentru o plăcere sexuală sporită, preludiul senzual face mai mult decât vă puteți imagina. Și când vine vorba de femei, poate adăuga mai mult condiment și plăcere să-și exploreze corpul dincolo de zonele evidente de pornire. Femeile au o mulțime de zone erogene, care atunci când sunt stimulate, le pot stârni sexual și le pot porni instantaneu. Explorarea corpului ei și atingerea zonelor erogene poate da tonul pentru un sex grozav.

 

„Femeile nu sunt ca robinetele pe care cu o singură întoarcere le aprinzi și totul tasnește. Este nevoie de mai mult efort.” Twinkle Khanna a spus asta în Koffee cu Karan și femeile care au auzit-o, au ovationat. De fapt, așa este. Suprasolicitate cu un punct de vedere masculin în ceea ce privește sexul și erotica, nevoia de plăcere a femeii este oarecum ignorată. Femeile sunt obiectivate în filme, prezentări de modă și reclame, dar despre ce le excită se vorbește foarte puțin. Și când se vorbește despre asta, se face cu ușile închise și cu mult chicot. Iată câteva secrete despre zonele adesea ignorate, dar surprinzător de cele mai erogene pentru femei.

  1. Clitorisul Clitorisul este superstarul plăcerii sexuale a unei femei. Scuze, nu este despre penetrare. Clitorisul este un lucru mic amuzant chiar deasupra vaginului, nu-l puteți rata. Odată ce l-ați găsit, nu-l pierdeți niciodată din vedere. Un vârf al limbii sau o apăsare puternică a clitorisului cu degetul mare o pot face să-și piardă simțurile de plăcere. Nu-l uitați nici în timpul penetrării: frecați ușor și auziți-i gemetele și plângând de extaz.
  2. Buzele Cu toții știm despre asta. De obicei, este primul lucru la care mergem. Pentru multe femei, un sărut adecvat este fie un deal sau un deal breaker. Așa că nu vă grăbiți cu asta. Faceți-vă timp, amânați inevitabilul. Lingeți conturul buzelor și sărutați delicat buzele de jos. Așteptați până când își dorește cel mai mult și apoi mergeți pentru un sărut gros și umed.
  3. Sfârcurile O bandă neagră care acoperă sfârcurile este suficient de tentantă pentru unii oameni. Pentru femei, sfârcurile sunt locul unde ar trebui să muști. O linsă blândă sau o sugere moale nu prea le taie. Dar stați departe de mameloane în acea perioadă a lunii. Nu vreți să supărați sfârcurile deja dureroase și sensibile în timpul menstruației.
  4. Buricul Unii simt furnicături, în timp ce alții se simt treziți, dar buricul este foarte plăcut de jucat. Mirosiți, lingeți și auziți-o răspunzând. Nu poți greși niciodată cu un sărut pe buric. Ați încercat vreodată să lingeți ceva din buric? Cei care nu au gustat vin din buricul unei femei nu au făcut dragoste încă, cel puțin nu pe măsura.
  5. Gâtul Locul preferat al vampirilor pentru a mușca este, de asemenea, o zonă erogenă pentru femei. Intră din spate și așază-ți ușor dinții pe loc și simți-i un fior sub atingerea ta. Pune un braț în jurul taliei ei și altul în jurul umărului ei și du-te. Tachine-o, ispitește-o, fă-o să-și dorească și apoi mușc-o ușor pentru a simți că se topește în brațele tale. Este, de asemenea, un loc perfect pentru a lansa o mușcătură de dragoste.
  6. Lobiile urechilor Lobiile urechilor nu sunt doar pentru cercei. Revendică-i și deține-i ca pe un loc erotic în corpul femeii tale. Sunt meniți să fie ciuguliți și chiar mușcați din când în când. Plăcerea dată este plăcerea returnată. Găsiți punctele ei slabe în și în jurul urechii. Trasează calea cu limba până când în sfârșit sugi tot lobul urechii în gură.
  7. Genunchii Genunchii sunt complicati. Unii se simt mai mult în genunchiul stâng, unii îl pot prefera pe cel drept, iar alții din nou îl pot simți în ambele: Aflați care este în timp ce o înghițiți. O atingere delicată de la degete vă va spune direcția pe care trebuie să o urmați. Țineți ambii genunchi în fața ta și păstrați contactul vizual în timp ce îi sărutați. Uitați-vă să vedeți cum se schimbă expresia ei la fiecare sărut și lins. Priviți-o cum își aruncă capul pe spate și bucurați-vă de atingerea ta.
  8. Coloana vertebrală Dacă vrei să-i vezi arcul cu plăcere, nu uita de coloana vertebrală. Femeile sunt sensibile de-a lungul coloanei vertebrale. Le place când mângâi sau sărutați coloana vertebrală. Îi dă un fior pe șira spinării dacă o mângâi în timp ce o săruți. Sau poți face călătoria inversă și o cațărati din spate în timp ce vă sărutați de-a lungul coloanei vertebrale și o puteți termina cu o mușcătură de gât de vampir. Treceti-vă unghiile fără probleme în sus și în jos pe coloana ei în timp ce vă aflați în ea pentru a-i maximiza plăcerea.
  9. Părul Părul joacă un catalizator în fiecare joc sexual. Delia știa că toată puterea lui Samson stă în părul capului său. Dar se comunică multe femeii în modul în care îi atingi părul. În timp ce părul ei este complet inaccesibil în public sau când este îmbrăcat, femeilor le place să li se acorde atenție părului, deoarece sunteți intim cu el. Trecându-ți degetele prin părul ei în același timp cu care o săruți, poți câștiga puncte bonus dacă o faci corect. Un pic de tragere și trage în timp ce ea coboară, poți să-i spui ce-ți place. Dar dacă o strângi de păr și îl tragi puțin în timp ce atinge punctul culminant, ea va fi întotdeauna recunoscătoare pentru asta.

Distribuie articolul: