Corneliu și Angela Botgros sunt un cuplu relativ nou pe arena showbizului moldovenesc, însă foarte iubit și apreciat. Într-un interviu pentru Vip Magazin, cuplul a deschis parantezele despre relația lor. 

El este violonistul și prim-vicedirijorul celebrei Orchestre Naționale de muzică populară „Lăutarii”, în timp ce ea este expertă în cifre și banking. Muzica și dragostea îi unesc dincolo de orice vorbe sau critici care încă îi ating, neafectându-i legătura.

În descrierea partenerului, am perceput cum este Corneliu și Angela în viziunea celuilalt:

Cornel: Angela este o fire foarte inteligentă, gingaşă, modestă şi pozitivă. Are un caracter foarte echilibrat.

Angela: Corneliu este un bărbat cu mature calități, ceea ce apreciez foarte mult. Este familist, responsabil și autoritar uneori. Pe lângă asta, îmi place că ne putem nebuni și juca, facem diferite glume și chicotim ca doi copii.

Cuplul recunoaște că deși sunt momente tensionate, sunt gata mereu de o discuție pentru buna înțelegere a familiei:

Corneliu: Angela este un pic supărăcioasă, dar asta pentru că, de obicei, toate femeile și sunt mai sensibile decât bărbaţii
şi asta… nu e rău.

Angela: Nu ne supăram prea des, dar când se întâmplă, el mă lasă puțin timp singură și după aceea revine și, datorită glumelor lui, îmi trece supărarea.

Corneliu: Glumele sunt la ordinea zilei, dar nu uităm și să ne alintăm uneori cu mici gesturi sau cuvinte. Ambii suntem responsabili pentru atmosfera din căsnicia noastră. În egală măsură contribuim la tot ce se întâmplă. Ne înţelegem prin comunicare.

Angela: Și la noi, ca în orice familie, există supărări, de multe ori din chestii mărunte, dar acestea ne fac mai puternici și mai uniți, și împăcarea are farmecul ei. În general, nu cred că există o familie perfectă. Ne străduim să nu ținem cont de reguli și nici nu ne-am dori să existe, încercăm să fim liberi, dar în același timp să ne respectăm și să ne ajutăm reciproc, fiecare cu ce poate mai bine.

Corneliu: Atmosfera din casă este foarte importantă pentru confortul nostru psihologic, de aceea fiecare contribuie cumva la acest confort, de obicei un ceai lângă șemineu și un film bun este tot ce avem nevoie.

Corneliu: Adevărul este că nu prea avem timp să ne certăm. Mici neînţelegeri există ca în orice familie. Totuşi, Angela este cea care cedează mai des. Noi, racii, suntem mai puţin predispuşi la compromis. Întotdeauna am crezut în soartă. Tot ce se întâmplă în viaţa unui om, nu este deloc întâmplător. Toate-s de acolo, de sus. Sunt mulţumit că Dumnezeu mi-a dat încă o şansă – să am o familie, o soţie frumoasă şi deşteaptă.

Angela: Aș vrea să mulțumesc universului și lui Dumnezeu în primul rând pentru că suntem cu toții sănătoși, avem o familie și suntem împreună. Cu Cristi, feciorul lui Corneliu, ne înțelegem bine. El este deja matur și, ca orice fiu, dorește să-și vadă tatăl fericit.

Corneliu: Cristian a dat mereu dovadă de înțelepciune. Niciodată nu i-am interzis să ia vreo decizie și să fie acolo unde se simte mai bine.

Angela: Regret că nu ne-am permis să fim împreună încă din primele clipe când ne-am cunoscut, ambii fiind înconjurați de prejudecăți.

Corneliu: Nu am regrete atâta timp cât lucrurile merg bine, ne înţelegem şi suntem fericiţi! Modalităţi de împăcare și menținerea armoniei în familie sunt multe şi diferite. Noi căutăm mereu soluţiile prin comunicare. După cum am menţionat și mai sus, Angela este mai inventivă. Alegem o cină romantică sau mergem la un film bun.

 

 

Cât despre scopuri și visuri, ambii au recunoscut că își doresc mult un copilaș:

Cornel: Ambii ne dorim copii. Sunt sigur că acest lucru se va întâmpla! Celelalte visuri sunt secundare. Ne place să călătorim. Periodic mergem în vacanţe să ne recreem şi să descoperim locuri minunate. Peste ani ne vedem fericiţi, împreună, mai mulți. Să fim bine, sănătoşi și plini de speranţe de viaţă.

Angela: Ne vedem o familie fericită, cred că e cel mai mult ce ne putem dori, să fim bine unul cu celălalt și restul se întâmplă pe parcurs. Ne vedem la o masă mare alături de cei mai scumpi oameni nouă. Ne dorim mai mult timp petrecut în familie, de sărbători și nu doar, acasă sau într-o vacanță, pentru a crea momente cât mai memorabile.

Angela și Corneliu au dezvăluit și tainele primelor sale emoții, primele scântei și cum se simt în relația cu 20 ani diferență de vârstă:

Corneliu: Ne-am văzut la un eveniment privat şi a fost suficient să ne înțelegem doar din priviri. Probabil, ochii noștri au spus totul și atunci s-a produs acea chimie! Prima întâlnire s-a întâmplat exact peste câteva zile. Ambii am ales parcul Valea Morilor.

Angela: Îmi amintesc cu drag acele începuturi, Corneliu era parcă din altă lume și mie îmi era foarte interesant să-l ascult și să-l descopăr.

Corneliu: Îmi amintesc că era destul de rece pentru luna septembrie şi i-am oferit Angelei sacoul meu. M-am simţit ca un cavaler adevărat. Am făcut câţiva kilometri buni prin parc, dar am reuşit să ne povestim şi să ne cunoaştem parcă de-o viață. M-a cucerit prin simplitatea şi modestia ei pe care a moştenit-o de la părinţi. Frumuseţea exterioară, dar şi cea interioară a contat cu siguranţă!

Angela: Da, am apreciat momentul cu sacoul! Chiar dacă poate îi era și lui frig, a rezistat (zâmbește). A fost o întâlnire memorabilă. Țin foarte bine minte prima poză împreună și, desigur, seara în care am făcut cunoștință cu părinții lui. Pentru mine, dar și pentru Corneliu, probabil, a fost emoționant! Ne amintim cu drag de fiecare clipă.

Corneliu: Trebuie să menționez că Angela este foarte responsabilă. Asta apreciez enorm, pot să am încredere total în tot ceea ce face ea. În plus, are grijă de imaginea mea, de felul cum mă arăt, cum mă îmbrac…

Angela: Printre primele ținute pe care le-am ales împreună a fost și costumul lui de nuntă. Ziua nunții a fost exact cum ne-am dorit să fie, cu mult dans, muzică bună și oameni dragi alături. A început destul de haios, nu am dat importanță momentului cum o să venim noi doi la sală, de obicei mirii vin cu trăsura amenajată sau cu limuzina, noi doi am venit cu mașina personală! Mirele era la volan, iar mireasa alături. Atunci am realizat că ar fi trebuit să organizăm ceva mai deosebit, dar a fost amuzant, făceam glume unul pe seama celuilalt. A fost un eveniment frumos pentru amândoi, dar a trecut foarte, foarte rapid, acum mai privim înregistrarea video și ne teleportăm puțin în acea seară.

Corneliu: Desigur că au fost dubii de la început. Eram destul de sceptic în acest sens. În timp, ideea cu diferenţa de ani parcă s-a epuizat și lucrurile veneau de la sine, plus că dragostea nu are hotare şi nici vârstă. Părinţii din ambele părţi ne încurajau şi acceptau relaţia noastră. Poate că unii văd altfel, însă noi nu le dăm importanţă.

Angela: Recunosc că diferența de vârstă a fost o mică reținere pentru ambii, dar nu atât din partea noastră, cât mai mult a celor din jur. Oamenii străini nu acceptau o relație puțin mai diferită și veneau cu diferite critici, dar acum nu avem nici o problemă și nici nu ne afectează părerile altora. Important e că noi doi suntem bine unul lângă celălalt.

 

Distribuie articolul: