Nu se lasă de muzica ușoară, dar cochetează mai departe cu toate stilurile în care se simte bine să cânte. Cornelia Ștefăneț a înregistrat în premieră o melodie de muzică populară scrisă chiar de ea. Audiție plăcută, iar detaliile, vin mai jos.

Interpreta Cornelia Ștefăneț lansează astăzi prima piesă care se poate lăuda, îi aparține ca idee și compoziție muzicală.

„E prima piesă de muzică populară scrisă de mine și, de fapt, cu mari emoții pașesc și eu în muzica populară. Adevărul e că emoțiile se mai spulberă datorită profesioniștilor care stau în spatele meu: este vorba de soțul meu și Orchestra Fraților Ștefăneț, care s-au ocupat de orchestrație, aranjament, înregistrare și toate detaliile aferente. Textul a fost scris de Nelu Laiu, un bun prieten de familie”, a declarat Cornelia pentru EA.md.

„Inspirația mi-a venit tare întâmplător: era în seara de Crăciun, stăteam cu Sănduța și îi cântam ca să se liniștească – așa mi-am dat seama că îi cânt anume această melodie. Atât de uimită am rămas, încât am luat repede telefonul și am înregistrat melodia. Mai departe a fost treaba lui Marcel, el a lucrat la orchestrație și aranjament. Un pic mai mult s-a lucrat la text și după mai multe încercări am găsit și versurile potrivite”, a mai povestit artista.

Cornelia a ținut să transmită și un mesaj special pentru cei acre au colaborat la piesă, dar și pentru public: „Vreau să le mulțumesc tuturor care au contribuit la crearea acestei piese minunate, în primul rând soțului meu, Marcel, dar și întregii echipe din Orchestra Fraților Ștefăneț. Sperăm foarte mult ca melodia să placă mult publicului, mai ales copilașilor – Sănduța mea când o aude piesa, imediat începe a chiui și a dansa prin toată casa, de parcă știe că ea a fost și sursa de inspirație.”