Presa din România a scris că îndrăgita prezentatoare de știri sportive s-a căsătorit. Cum aceasta este o fire foarte discretă a decis să păstreze totul în secret. 

Corina Caragea a preferat să-și țină partenerul de viață departe de lumina reflectoarelor. Nici măcar atunci când s-a căsătorit cu alesul inimii sale nu a dorit să ofere prea mult detalii despre fericitul eveniment. Corina și-a unit destinele cu Robert Pongracz în Toscano, Italia. În trecut, vedeta declara că nu se va mărita niciodată doar de gura lumii. „Familia mea ştie că nu am să mă mărit de gura lumii, ci am să o fac atunci când va fi momentul. Este un pas la care trebuie să mă gândesc foarte bine înainte să îl fac şi nu vreau să mă grăbesc. Nu o să îmi fac niciodată planuri cu privire la acest subiect. De câte ori mi-am făcut planuri, realitatea mi-a depăşit imaginaţia.”, declara Corina Caragea, la începutul relaţiei cu Robert.

Prezentatoarea tv se iubește cu Robert Pongracz, vicepreședintele Ligii Profesionale de Fotbal, încă din anul 2013. Pongracz are 39 de ani și s-a născut în Germania, având origini evreiești. A părăsit România de mai mult timp, iar tatăl lui are un cabinet medical la Frankfurt, în timp ce sora sa a făcut studii muzicale la Londra. Singura reacție a milionarului cu privire la soția acestuia a fost în urmă cu ceva timp, atunci când a oferit un interviu pentru Gazeta Sporturilor. „Este o întrebare foarte personală. Am cucerit-o cu foarte mult succes”, spunea, scurt, Robert Pongracz.

Așteptăm cu nerăbdare poze de la eveniment.

Foto: cancan.ro/ciao.ro

Distribuie articolul: