Recunoaște chiar ea, este o nouă treaptă în cariera ei de scriitoare, către care a mers, pas cu pas. Corina Bezdîga-Verlot a anunțat lansarea romanului „Pariu”, o nouă creație literară a moldovencei stabilită la Brașov. De data aceasta este un roman complex, plin de romantism și realitate, precum recunoaște chiar autoarea.

„Cumva eu am trecut pas cu pas către acest roman. Am început cu versuri scurte sau chiar simple reflexii în „Bolnavă de dor”, am trecut apoi la nuvela „Tandem” și la ceva proză în „Acorduri în c`minor”, deci inevitabil, am ajuns acum la un roman de la cap la coadă. Nu știu dacă există un singur cuvânt prin care as putea să definesc așteptările de la aceasta carte. Are mult romantism, dar și multă realitate. Psihologie, informații despre anumite orașe și locații de vacanța, precum și o multitudine de situații care scot în față relațiile dintre oameni, ascensiunea și schimbările din viața lor”, ne povestește Corina Bezdîga-Verlot.

Romanul are la bază un pariu făcut între eroii poveștii

„Pe ce este pariul și cine îl va câștiga, încă nu va pot spune, dar sunt sigură că acest gen de pariuri, câștigate sau chiar pierdute, sunt unele dintre cele mai fericite (momente) din viața noastră. Nu am așteptări de la acest roman. Nu știu dacă așteptările mă definesc. Cred că îmi place mai mult să fiu surprinsă. Așa că și în trecut, cu celelalte trei cărți, de la care nu am avut așteptări, dar care m-au impresionat cu rezultatele lor, aș vrea să culeg roade și de la asta. Din păcate, noi toți cheltuim mai mulți bani pe alte lucruri decât pe cărți, deci nu mă aștept să mă îmbogățesc material dintr-o carte. Ce îmi aduce fiecare scriere este mai presus decât banii: oameni. Oameni, cititori, prieteni, mesaje frumoase pe care le voi primi de la cei care vor citi romanul și eu numesc toate astea: iubire. Îmi e mai mult decât îndeajuns”, recunoaște Corina pentru EA.md.

Psihologul privește totul dintr-o parte

„Psihologul nu face parte doar din recenzia cărții. Psihologul, care este chiar unul cât se poate de real și existent, face parte chiar din întreaga poveste. Eroina mea se confrunta cu anumite temeri și confuzii, astfel încât, intervenția unui psiholog, și anume a unui psiholog real, mi s-a părut o idee extraordinară. Conversațiile cu terapeuta Monica Borș sunt exact așa cum au fost scrise de ea inițial, fără modificări sau intervenții”, ne mai povestește autoarea romanului „Pariu”, care va fi lansat pe 27 martie.

Coperta va fi iarăși una inedită

„La coperta încă lucrăm. Știu că va fi inedită, cel puțin pentru mine, căci eu am avut aceasta idee. Apoi lansarea… ah, lansările sunt atât de importante pentru mine, încât mereu le dedic câteva luni de pregătire. Vom avea multe surprize. Muzica live, vin bun, o prezentare de moda inedită, ceva mai specială, în care vom include și romanul „Pariu” și desigur alte momente artistice pe care încă nu le pot dezvălui. Autografe, fotografii și îmbrățișări. Puteți urmări detalii despre lansare pe pagina evenimentului deja creat pe Facebook. Lansarea va avea loc la Artcor, pe 27 Martie și vă aștept cu drag pe toți!”, a mai menționat pentru EA.md Corina Bezdîga-Verlot.