Un băiețel de doi ani a ajuns la spital cu numeroase traumatisme, după ce un televizor a căzut peste capul copilui, originar din bender, scrie novostipmr.com. Potrivit medicilor, starea băiatului este evaluată ca fiind gravă, însă fără pericol pentru viață.

Accidentul s-a produs în jurul orei 21:00, pe 21 martie. Băiatul se juca în cameră, sub supravegherea bunicii. Potrivit autorităților nerecunoscute, incidentul s-ar fi produs când femeia a părăsit încăperea.

Mai exact, băiatul s-ar fi urcat pe raftul de jos al unei comode pe care era amplasat televizorul, iar, drept consecință, dispozitivul ar fi căzut peste capul acestuia.

Copilul a fost internat în secția de terapie intensivă a Centrului Mamei și Copilului din orașul Bender cu leziuni grave – fracturi ale craniului, nasului și ale orificiului ochiului drept.

Potrivit medicilor, starea băiatului este evaluată ca fiind gravă, dar fără pericol pentru viață, notează AGORA.md. Amintim tuturor părinților să nu lase nesupravegheați copiii minori, mai cu seamă la o vârstă atât de fragedă.

Foto simbol