Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) a lansat serviciul de acordare consultatie juridica și Psihologice GRATUITE pentru tinerii care s-au pomenit față în față cu provocări legate de sănătatea mentală, pe alte aspecte ale vieții, cauzate de pandemia de COVID-19. Consultațiile oferite în cadrul proiectului „Justiție pentru TINEri” se acordă atât în regim online cât și offline, în dependență de solicitările beneficiarilor, sunt complet confidențiale și la doar un click distanță. 

În cadrul proiectului am avut numeroase solicitări ce țin de aspectul psihologic din partea mai multor tineri care acuzau stări de anxietate, lipsa de interes față de activitățile zilnice, incapacitatea de a se organiza pentru a fi eficienți și a obține rezultatele propuse, dar și relațiile problematice cu cei din jur. 

De asemenea, în adresa experților proiectului au parvenit și cereri de asistență juridică privind problemele ce țin de locul de muncă, educația de calitate și, iarăși, aspectul familial. Prin intermediul acestor consultații, Consiliul Național al Tineretului din Moldova își propune să fie mai aproape de tinerii țării, oferindu-le susținerea psihologică și juridică necesară pentru a depăși fricile, provocările și nedreptățile apărute.

Poți obține suport juridic sau psihologic de la un expert GRATUIT și absolut confidențial. Solicită o consultație aici sau contactează pe mail:

# Servicii psiholog – [email protected]
# Servici jurist – [email protected]
# Tel de contact: +373 60 643 035