Anul 2020 a fost unul deosebit pentru fiecare dintre noi. Pe lângă stresul și frica la care am fost supuși, acest an ne-a oferit multe lecții din care am avut ce învăța. Vedetele de la noi au împărtășit pe rețelele sociale cum a fost acest an pentru ele. Haide-ți să vedem ce lecții au învățat, dar și pentru ce mulțumesc anului 2020. 

Mariana Mihăilă 

„La acest final de an, vă doresc tuturor binecuvântare, înțelepciune, credință şi sănătate din plin. A fost cel mai neobişnuit an de până acum, cel care ne-a făcut să medităm mai mult ca niciodată la sensul vieții şi să o prețuim. Să vină anul nou ca o lumină plină de speranță după geamul sumbru al lui 2020. Să învăţăm să vedem binele în orice circumstanțe şi să fim prietenoşi, respectuoşi şi uniți.”

Rusalina Rusu

„Ce AN!?! O lună, o zi, o secundă… și nu-i. Anul ăsta a fost despre OAMENI, despre cei buni si cei răi, cei darnici și cei zgârciți, invidioși, lacomi, pizmași, optimiști, pesimiști. Despre cei ce te cumpără și cei ce te vând fără să te fi cumpărat. Despre cei rămași și cei plecați, despre răbdare, iertare și vise înghețate. N-o să fac o listă a reușitelor, pentru că am fost dusă de val și am trăit pe „autopilot”. În schimb, vreau să mulțumesc oamenilor care nu m-au lăsat să cedez, m-au tras de mână înainte, m-au împins de la spate și m-au ascultat înțelegându-mi cuvintele gâtuite în piept. Anul acesta a fost despre FAMILIE, cea care te rabdă, te iartă și îți dă puteri să mergi mai departe.”

Aura

„În anul care vine îmi doresc să am alături doar persoane fericite. Pășiți cu încredere și speranță în noul an.”

Lili Lozan

„Acest an pentru noi, a fost magic! Nașterea băiețelului nostru mult dorit a eclipsat toate evenimentele, inclusiv pandemia asta, care și noua ne-a dat mari bătăi de cap. La sfârșit de an, stau și ma gândesc, 2020 e un fel de restart, ori tare multe am învățat despre noi și ne-am redescoperit sufletele. Da, trăim vremuri complicate, dar vreau să cred că o să ne reinventăm și o să apreciem mai mult ce avem, sper.

Anului 2020 eu îi mulțumesc în primul rând pentru băiețelul nostru, pentru că în ciuda încercărilor toți ai casei sunt sănătoși, m-am reîntors la muncă, comunitatea mea pe Instagram e tot mai frumoasă și am înțeles încă odată că trebuie să să prețuim micile, dar marile bucurii ale vieții, iar când nu mai poți, de fapt mai poți puțin.
Vă îmbrățișez și vă doresc sănătate, iar în noul an să luam cu noi tot ce e mai bun și să fim încrezători că totul va fi BINE!”

Diana Voevuțki

„Anul 2020 eu îl petrec râzând cu dinți. Voi ridica o cupă de șampanie pentru el, fiindcă, deși a fost a naibii de greu, probabil a însemnat o lecție zdravănă pentru mine. Că poți fi bogat, neavând nici un sfanț la suflet dar având suflet, sau sărac lipit pământului, purtând cei mai lustruiți papuci din lume. Că niciodată greble nu pot fi prea multe, și nu toți oamenii „împachetați” frumos pe dinafară, sunt tot așa și pe dinăuntru. Că frumusețea adevărată se ascunde în ceea ce suntem, nu în ceea ce părem. Că atunci când credem că nu ne-a mai rămas nimic, ne rămâne credința, amintirile și demnitatea din noi. Că bumerangul lucrează. Și ia, uneori, cele mai neașteptate forme. Și că noi, oamenii, trebuie să ne păstrăm omenia și sufletul. Acestea nu pot fi cumpărate nici cu tot aurul din lume. Spun mulțumesc prietenilor, care mi-au dat motiv să zîmbesc, dar și ne-prietenilor, care mi-au dat motiv să devin mai puternică. Să știți că anul 2021 îl dedic vouă! La mulți ani! În sfârșit, am scăpat de 2020.”

Aliona Triboi

„Concluzii…

Mult așteptatul și controversatul an 2020.

Au trecut atâtea, va trece și asta.

Se încheie un an greu…dar neordinar, interesant și surprinzător pe alocuri. Un an în care am pierdut oameni dragi, oameni valoroși, oameni scumpi care ar mai fi trăit încă mult dacă nu era COVID, oameni care ar mai fi avut ce spune…

Un an cu puține realizări dar cu multe concluzii. Un an care ne-a dat viețile peste cap, care a bulversat întregul glob pămîntesc schimbînd sisteme, regulamente, priorități, mentalități.Un an care ne-a fost dat de sus ca să învățăm CEVA, ceva mai mult din punct de vedere UMAN…sper că am reușit…

Vă mulțumesc oameni buni că mi-ați fost alături, că v-am simțit mai aproape ca niciodată și mai uniți, in relațiile personale, în proiectele artistice, la alegerile prezidențiale. Vă doresc tuturor un an BUN. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot. Doamne Ajută.”

Pentru tine cum a fost anul 2020?

Lilu Ojovan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lilu.ojovan (@lilu.ojovan)

Sursa foto: Facebook.com

Distribuie articolul: