Deși au trecut șase ani de când a câștigat Eurovisionul, Conchita Wurst rămâne și acum una dintre cele mai extravagante și memorabile prezențe în concurs. În comparație cu alți câștigători sau participanți la competiția muzicală, aceasta a reușit să-și construiască o carieră de succes în showbizz și să rămână mereu „pe val”.

Nu putem să negăm că, în afară de talent și carismă, o importanță majoră îl are look-ul artistei: femeia cu barbă e CEVA! Iată că recent, aceasta și-a făcut o transformare neașteptată.

De ceva timp încoace, Conchita Wurst a renunțat la pletele lungi în favoarea unei tunsori scurte masculine și apare tot mai des fără machiaj. Da, uneori mai îmbracă o perucă și își vopsește ochii, dar se întâmplă din ce în ce mai rar.

Acum vedeta arată ca un tip obișnuit și cert este că e foarte simpatic. Interesantă „schimbare” nu-i așa?

Conchita Wurst a devenit cunoscută la nivel internațional în 2014, atunci când și-a reprezentat țara (Austria) în cadrul concursului muzical Eurovision și l-a câștigat. Aceasta a impresionat cu look-ul extravagant și piesa „Rise like a Phoenix”. Vezi mai jos prestația live.

Sursa: Instagram