Te-ai întrebat vreodată dacă sunteți cu adevărat compatibili sexual? Auzi peste tot povești despre cupluri care se bucură de o viață sexuală cu focuri de artificii și inevitabil începi să îți compari relația în termeni de “cât de grozav este sexul în cuplul tău”. Iată câteva indicii care îți dau răspunsul pe care îl cauți.

Compatibilitatea sexuală funcționează ca un lianț puternic între doi parteneri, fiind mai degrabă un ingredient care face posibilă o satisfacție comună fară eforturi suplimentare. Relațiile cu cele mai mari șanse de reușită sunt cele în care un bărbat și o femeie sunt compatibili temperamental și sexual. Analizează cu atenție următoarele semne și verifică dacă sunteți sau nu pe aceeași lungime de undă în dormitor!

1.Simți că îți citește gândurile

Încă de la prima întâlnire, a avut modul lui special de a te privi, de a te atinge și de a te săruta exact cum iți place. Și-a sincronizat instant mișcările cu ale tale și ți-a anticipat dorința de tandrețe, atunci când ai simțit-o. Același sentiment te bucură și pe plan sexual: preludiul este ca un dans perfect sincronizat între voi, iar cand unul are chef de un sex mai sălbatic, celălalt se aprinde pe loc și “prinde” ritmul din mers.

Atunci când simți că iubitul tău parca îți citește gândurile și îți satisface de la sine dorințele, înseamnă că sunteți perfect compatibili pe plan erotic.

2. Sexul intens 

Când faceți dragoste, simți conexiunea, intimitatea, apropierea și afecțiunea la maxima intensitate. Nicio partidă de amor cu iubitul tău nu are un aer mecanic, sec și banal.

3. Chimia

Așa-zisa “chimie” dintre un barbat și o femeie reprezintă în fapt atracția fizică puternică, pasională și carnală, născută la simpla privire a celuilalt. Când creierul tău percepe o persoană de sex opus compatibilă cu tine din punct de vedere chimic, secretă instantaneu dopamina, hormonul plăcerii și al “dependenței” de lucruri și persoane.

Ți-a bătut inima tare când l-ai văzut prima oară și te-au trecut fiori de plăcere la simpla lui atingere? Încă tresari când te ia în brațe și simți cum te furnică tot corpul când te mângâie? Atunci aveți o compatibilitate erotică desăvârșită!

4. Plăcerea vine de la sine 

Într-un cuplu compatibil sexual, plăcerea vine întotdeauna de la sine. Relația voastră nu are nevoie de efort constant ca lucrurile să decurgă bine. Pur și simplu, vă înțelegeți minunat în mod natural, empatizați și reușiți să vedeți cu ușurință prin ochii celuilalt. Când nimic nu este forțat și “cosmetizat”, intervine mult dorita compatibilitate.

5. Relația ta îți aduce un zâmbet pe față 

Când te gândești la relația ta intimă cu partenerul tău, observi că ai instant un zâmbet mare pe față? Atunci inconștientul tău exprimă întocmai satisfacția personală pe care o trăiești, alături de un bărbat care știe să te facă fericită.

6. Spontanietatea 

În general, aveți nevoie de un motiv pentru a face sex sau se întâmplă pur și simplu? Spontaneitatea momentelor voastre intime spune multe lucruri despre compatibilitatea sexuală pe care o împărtășiți! Atunci când ea lipsește, în mod clar nu sunteți chiar pe aceeași treaptă și trebuie să vă chinuiți pentru a ajunge într-un punct comun.

7. Exprimarea afecțiunii 

Atunci când te afli în prezența partenerului tău, simți nevoia să îți exprimi afecțiunea față de el? Atingerile dese, saruturile, mangâierile și micile gesturi de dragoste reflectă măsura în care sunteți fericiți în relație, respectiv gradul de compatibilitate intimă dintre voi.

SURSA 

Distribuie articolul: