Vrei să faci o rezervă de bani şi te gândeşti să deschizi un depozit? Acum nu mai trebuie să vii la bancă pentru a depune o cerere pentru un cont de depozit. Poţi deschide un depozit în lei, dolari sau euro direct din telefonul tău, prin aplicaţia mobilă MAIBank.

Doar prin 3 atingeri pe ecran îți poți schimba viziunea despre finanțe.

  1. Deschide contul de depozit în valuta pe care o dorești.
  2. Alege suma pe care o depui prin transfer din contul tău de salariu, de exemplu.
  3. Confirmă tranzacția.

Felicitări, ai depozitul creat!

Poți mereu să depui sau să retragi bani, printr-un transfer, de la un cont la altul, în orice valută, la cursul MAIB, pentru schimb valutar prin virament.

Cu această ocazie a fost lansat şi un depozit special Multiopțional Mobile, cu o depunere iniţială de 1000 lei sau 100 EUR/ USD. Specială este si dobânda la depozitul în lei – ai un plus de 0,5% la dobândă, decât dacă ai fi deschis depozitul venind la bancă.

Dobândă anuală se 3,5%

Astfel, te bucuri de o dobândă anuală de 3,5% pentru un depozit în lei, de 0,45% pentru un depozit în USD și 0,15% pentru un depozit în EUR. Poţi depune şi retrage banii din depozit cu păstrarea sumei minime: 1000 lei sau 100 EUR/ USD. Află care este dobânda pentru depozite cu soldul inițial de peste 25 000 lei sau 1000 EUR/ USD.

Pentru a beneficia de opțiunea dată, verifică și acceptă actualizarea aplicației din App Store sau Google Play.

E într-adevăr comod și e plăcut când banca ta îți apreciază timpul şi efortul. Aplicația MAIBank este mereu cu tine și îți oferă o multitudine de servicii digitale care așteaptă să le descoperi.

 P