Băieții de la Comedy Zebra Show pot fi ușor recunoscuți de publicul de peste Prut, mai ales după prestațiile lor pline de originalitate, în cadrul emisiunilor iUmor. În premieră, băieții merg cu un concert de stand-up în Transilvania, mai exact – la Cluj. Iubitorii de umor de acolo trebuie să-și noteze în calendare: 25 noiembrie, ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Fiind prima trupă de comedie în limba română din Republica Moldova, Comedy Zebra Show și-a creat cu multă perseverență un nume în lumea umorului și a susținut în ultimul an numeroase spectacole atât în România, cât și peste hotare. Evenimentul se îmtâmplă la inițiativa Asociației „Apartenența” din Cluj-Napoca, în colaborare cu trupa Comedy Zebra Show. Clujenii sunt invitați să petreacă o seara relaxantă, să râdă mult și cu poftă la un spectacol de stand-up, cu drag, din inima Moldovei.

Biletele la eveniment pot fi achiziționate online AICI, și la Agenția de Bilete a Teatrului Național (Piața Ștefan cel Mare nr. 14).

Acesta nu este primul eveniment inițiat de ONG. În primăvara anului curent, Teatrul Geneza Art, din Chișinău, a prezentat două spectacole, în premieră, pentru publicul clujean, cu susținerea Asociației Apartenența. Pe viitor, tinerii din Apartenența, își propun să dezvolte noi proiecte care să faciliteze un schimb cultural între artiștii din Republica Moldova, România și nu numai.

Distribuie articolul: