După atâția ani în care mulți dintre noi au devenit fanii fideli ai celor de la Carla’s Dreams, dar și ai Irinei Rimes, ei și-au unit talentele și au realizat o piesă împreună. O colaborare mult așteptată, nu-i așa?

Surpriză mare pentru fanii lor de pe ambele maluri ale Prutului. În această perioadă grea, Irina Rimes și Carla’s Dreams lansează videoclipul piesei „3 Inimi” și ne ajută să trecem mai ușor prin izolare.

Piesa, cu siguranță, va sparge topurile muzicale din această primăvară. Teaserul videoclipului a acumulat mai bine de 165 mii de vizionări pe youtube, în trei zile.

„Am crescut profesional inspirându-mă din muzica lui, pentru mine această colaborare are o semnificație sentimentală deoarece Carla’s Dreams e un artist de la care, indirect, am învățat multe. #3inimi”, a scris Irina pe pagina sa de Facebook.

„E simplu să-ți împarți inima la doi, dar există un punct în viață când trebuie să înveți să o împarți la trei sau la patru… sau chiar la mai mult. V-am cuprins”, a adăugat Carla’s Dreams.

Urmăriți mai jos videoclipul și împărtășiți-ne impresiile:

Sursa: Youtube.com, Facebook