Replici celebre ale vestitei creatoare de modă Cococ Chanel au răsunat pe buzele actorilor Teatrului Studio „Geneza Art”, cei care și-au propus să evoce printr-un spectacol personalitatea designerului. Actrița Daniela Burlaca a îmbrăcat haina lui Coco atât ca imagine, cât și ca personalitate, transformând spectacolul „Oglinzi” într-o epopee a vieții lui Coco.

Coco Chanel (40 of 64)

Sala teatrului „Geneza Art” a fost arhiplină la premiera spectacolului „Coco Chanel – Oglinzi”, un proiect conceput să întrunească în sine atât componenta teatrală, cât și cea de modă, pentru care a rămas în istorie designerul, dar și o evocare fotografică de excepție.

Actorii Teatrului „Geneza-Art” au recreat în imagini fotografice istoria vieții lui Coco Chanel (Foto)

Ținutele pentru spectacol au fost create de designerul Evgheni Hudorojcov, cel care a avut grijă ca stilul actorilor să fie exact vremurilor, dar în special personajelor expuse.

Coco Chanel (41 of 64)„Dintotdeauna am fost marcată de destine celebre, pasionată de oameni mari și modul lor de a se integra memorabil și distinct în cotidian. Cred în personaje care amprentează puternic istoria”, spune Daniela Burlaca despre personajul pe care l-a creat. „E o plăcere să lucrez în cuplu scenic alături de Cristian Perepeliuc. Și, mai presus de toate, sunt onorată să ies în fața publicului, pășind în formula artistică pe urmele unei personalități atât de mari”, a mai adăugat actrița.

Foto: Elena Andronache Photography